Tud (? ) valaki valami gyors, laktató fogyókúrás receptet ebédre? Vizsgaidőszak van és nincs időm a konyhában tölteni a napot.
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 18:54
1/8 anonim válasza:
Csirkemell natúrban nyers zöldségekkel (paprika,paradicsom) , Esetleg mig a csirkét sütöd vizet forralni és benne ilyen zöldségkeverékeket megfőzni.
2/8 anonim válasza:
Vizsgaidőszak. Úgyis nasira vágyódsz, ne ámítsuk egymást, én is. Csinálsz maglisztből egy 3 tojásos piskótát édesítővel, 3 ek magliszttel. Egy fél doboz kókusztejet felverővel, 30 perc mélyhűtőben állas után, egy kevés édesítővel. Hozzáöntesz 2 ek natúr holland kakaóporral elkevert 1 ek olvasztott kókuszzsírt. Ez lesz a töltelék. A piskótát feltekered a krémmel, felszeleteled. A következő vizsgáig kitart, kitűnő ketogén-paleo étrendben. Legjobb a szezám és a kókuszliszt.
3/8 anonim válasza:
Hal és zöldségek serpenyőben együtt sütve. Egyszer szinte csak ezt ettem egy nap (azért megemlítendő a sütőtökpüré :D), az volt a legjóllakottabb és legkalóriaszegényebb és az egyik legfinomabb napom az életmódváltásom óta (ami pár hónapja volt). Persze nem vagyunk egyformák, de nekem bejött. Zsíros hal volt.
4/8 anonim válasza:
Kókusztejet felversz habverővel. Bocsi fáradt vagyok.
5/8 anonim válasza:
Én ezt tolom: csirkemell minimális kókuszolajon + nagy adag párolt káposzta, répa, hagyma szintén minimális olajjal, és fűszerkeverékkel. + igyál hozzá vizet, teát, jól fogsz lakni vele:)
a recept annyi, hogy a csirkemellet befűszerezed, és kisütöd serpenyőben
a zöldségeket pedig összeaprítod majd serpenyőben szintén megpirítod, ráteszel egy tetőt, és akkor kicsit párolod is
6/8 anonim válasza:
Hal párolva, grillezve, salátával.
Csirkemell párolva, grillezve salátával, esetleg barna rizzsel.
Főzelékek rántás nélkül (sűríteni lehet nagyon kevés krumplival is).
8/8 anonim válasza:
Vegyes saláta , sok zöldséggel főtt tojást vagy csirkemellet/halat tegyél bele.
Tojásrántotta zöldségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!