Mit ajánlatok fogyókúrás ételnek reggelire amit egy egyszerű Spárban vagy kisebb Teszkóban be lehet szerezni?
Mostanában már nem szoktam zabpelyhet enni, régen se sokat, de én vízben főztem. Lehet enni almával, fahéjjal vagy kakaóval, mézzel, de akkor sok lesz benne a cukor. Kivéve, ha egészen bébi adagot eszel. De biztos lehet bele rakni sokmindent, kókusztej, különböző gyümölcsök...
Én tojást szoktam reggelizni zöldséggel és/vagy egy kis gyümölcsöt, mert nem vagyok reggel különösebben éhes. Éhesen ezek mit sem érnének, akkor valószínűleg a magkenyeremet ragadnám meg (tojásból és olajos magvakból készül, tápláló cucc). Ez az én személyes szénhidrátszegény (már amennyire tőlem telik, de ez a kenyér sokat segít) fogyókúrás étrendem alapköve. Habár életmódot váltottam, nem fogyózom, csak fogyok.
zabpehely + fehérje + víz <- kérdés: tejjel eheted-e.
Láttad a zabpehely + fehérje + TEJ ötletet valahol? O.o
Amúgy szalonna, kolbász, sonka, zöldségek.
Bírom,amikor a sok fogyatékos leszavazza az embert,mert "norbi ápdét" baromságot követ.
A tej igenis szemétkaja,és semmi szüksége nincs rá az emberi szervezetnek. "Diétában" pedig pláne nem.
Zabpehely nyugodtan mehet fehérjével + vízzel reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!