Melyek azok a gyümölcsök amelyeket ha megeszek a szervezetem több kalóriát éget el mint a gyümölcsben van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 20:30
1/8 anonim válasza:
Sárgabarack
Szeder
Kantalup dinnye
Feketeribizli
Őszibarack
Szilva
Málna
Grapefruit
Rebarbara
Gujáva
Eper
Sárgadinnye
Ananász
Mandarin
Citrom (próbáljon minden nap citromos vizet inni)
Görögdinnye
2/8 anonim válasza:
Egyél almát! Majd lefogy helyetted.
3/8 anonim válasza:
Ha az evéstől fogyni lehetne, már nem lennének kövér emberek.
4/8 anonim válasza:
én ananász párti vagyok
ha eszek ananászt NEM KONZERVET az biztos hogy egy ora múlva könnyünek érzem a gyomromat szinte olyan mint ha éhas lennék
5/8 anonim válasza:
Ez egy tévhit.
A gyümölcs is cukor.
6/8 anonim válasza:
Egyél nyugodtan gyümölcsöt. Napi szinten almát ajánlok. A banánnal vigyázz, próbáld délelőtt enni. Jó, hogy van benne cukor, de ha az emberek többsége csak gyümölcsöt, zöldséget, húst ennének nem lenne kövér ember. (senki ne vegye magára.)Inkább gyümölcsöt egyen mint egy tábla csokit!!
7/8 anonim válasza:
A kérdésre a válasz: azonnal szólj, ha megvan, milliárdosok leszünk :)
Pl. egy alma elfogyasztása közben mennyi kalóriát égetek el?
Biztos, hogy így akartad feltenni a kérdést?...
8/8 anonim válasza:
Pl. ha egy dinnyét megeszel héjastól, mert ez esetben annyi ideig kell a rágóizmaidnak dolgozni, hogy a befektetett energia több lesz, mint amennyit a dinnyéből nyersz. Esetleg ha futás közben eszel gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!