Mit ehetnék ami olyan 200kalória körül van és jóllakok vele?
gyümölcs: alma, dinnye, cseresznye, meggy
zöldség: jégsaláta, paradicsom, kicsi cukkini, répa
más: kenyér (azt nem szeretnék), savanyú uborka, pulykamell sonka (töltött), tej, lekvár, vaj, sajt..
más nemjut eszembe.. de inkább valami zöldséges-gyümölcsöset szeretnék enni :) tudnátok írni valami jót?
Ha olyan vagy, aki jóllakik 2 tojással, akkor lehet tükörtojást enni zöldséggel. Nekem ez nem lenne elég, igaz, én nem 200 kalóriával próbálok jóllakni :)
Bár van, ami egy ideig hat éhség ellen, de nem biztos, hogy bírod a ketogén cuccokat, ez meglepően kellemes desszert számomra (a 200-as kalórialimit és egyebek miatt kevésbé zsíros arányokat adok most, mint szoktam): 1,5dkg darált mogyoró, 1dkg olvasztott kókuszzsír, pár szem málna, szeder vagy akár meggy, összekeverve. Gondolom, nem mindenkinek jön be, de nem vagyunk egyformák :P
Próbálkoznék még olajban sült zöldségekkel.
Az en jolly-jokerem a tonhalas salata.
Veszek egy zacsko salata mixet (kb 150 vagy 200 gramm salival), ez olyan 40 kcal, es teszek ra egy konzerv vizben tarolt tonhalat, ami 110 gramm es kb 110 kcal. Ez osszesen 150 kcal, ugyhogy szoktam ra engedelyezni magamnak egy keves salataontetet, amibol 100 ml 160 kcal, igy osszesen kb. 200 kcal jon ki. Miutan a 200 gramm salata nagyon nagy adag, igy mindig jol lakok tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!