Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ehetnék ami olyan 200kalór...

Mit ehetnék ami olyan 200kalória körül van és jóllakok vele?

Figyelt kérdés

gyümölcs: alma, dinnye, cseresznye, meggy

zöldség: jégsaláta, paradicsom, kicsi cukkini, répa

más: kenyér (azt nem szeretnék), savanyú uborka, pulykamell sonka (töltött), tej, lekvár, vaj, sajt..

más nemjut eszembe.. de inkább valami zöldséges-gyümölcsöset szeretnék enni :) tudnátok írni valami jót?

2013. jún. 17. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
[link] Válogass! ;)
2013. jún. 17. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
zöldséggel gyümivel én nem lakom jól..tuti jó laktató vacsi a sonkás rántotta vagy a tükörtojás, sült hagymával (bár van aki nem tudja megenni kenyér nélkül, szerintem elhatározás kérdése... régebben én sem tudtam elképzelni, de meg lehet szokni) plusz még jó a túró is, fahéjjal, gyümölcsel(egy kis édesítővel)
2013. jún. 17. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
az első válaszolónak annyit, hovgy a képek negyon sok helyen csalókák, ennyi alma tuti nincs pl 200 kalória, egy avokádó sem... és sorolhatnám
2013. jún. 17. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha olyan vagy, aki jóllakik 2 tojással, akkor lehet tükörtojást enni zöldséggel. Nekem ez nem lenne elég, igaz, én nem 200 kalóriával próbálok jóllakni :)

Bár van, ami egy ideig hat éhség ellen, de nem biztos, hogy bírod a ketogén cuccokat, ez meglepően kellemes desszert számomra (a 200-as kalórialimit és egyebek miatt kevésbé zsíros arányokat adok most, mint szoktam): 1,5dkg darált mogyoró, 1dkg olvasztott kókuszzsír, pár szem málna, szeder vagy akár meggy, összekeverve. Gondolom, nem mindenkinek jön be, de nem vagyunk egyformák :P

Próbálkoznék még olajban sült zöldségekkel.

2013. jún. 17. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
én pl simán jóllakok 2 tojással, sőt 1,5-t szoktam vacsizni(3-t csinálok kettőnknek) rántottában, de rakok hozzá kevés húsos sonkát és hagymát meg paradicsomot (ja és elég kis tojások S-es ek..mert ugye manapság már abból is elég sok méret van:S) amúgy nem is szoktam nagyon jóllakásig enni, csak annyi, hogy ne legyek éhes, és ez bevált
2013. jún. 17. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Az en jolly-jokerem a tonhalas salata.

Veszek egy zacsko salata mixet (kb 150 vagy 200 gramm salival), ez olyan 40 kcal, es teszek ra egy konzerv vizben tarolt tonhalat, ami 110 gramm es kb 110 kcal. Ez osszesen 150 kcal, ugyhogy szoktam ra engedelyezni magamnak egy keves salataontetet, amibol 100 ml 160 kcal, igy osszesen kb. 200 kcal jon ki. Miutan a 200 gramm salata nagyon nagy adag, igy mindig jol lakok tole.

2013. jún. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!