Nagyon hamar jóllakok. Ez normális?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy normális-e az, hogy ha mondjuk éhes vagyok és reggelire akarok enni egy egész szelet szalámis kenyeret, kb. már a felénél úgy érzem, hogy jóllaktam és nem fér belém több. Étteremben is előfordult már, hogy a kapott adagra én azt mondtam, hogy hatalmas, és nem is tudtam mindet megenni, barátaimnak pedig szinte a fél fogukra sem volt elég. Összefügghet-e ez azzal, hogy az utóbbi időben fogytam több, mint 20 kilót?2012. aug. 21. 20:22
1/1 anonim válasza:
össze van szűkűlve a gyomrod, gondolom. mikor elkezdtem a harcosok étrendjét egyik napról a másikra napi 5 étkezésről (ami saláta meg ilyesmi volt), áttértem a napi egyre amiben volt tészta, leves, stb kezdetben egy adagot alig bírtam megenni, azt hittem az minimum 2-3 adag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!