Miért érzem állandóan ezt az éhségérzetet, közben meg rendesen eszek, jollakok?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz, most is tisztára jollaktam, ha normalisan van a gyomrom, ennyi kajatol mar ugy érzem magam, mint aki szétpukkad. Vasarnap is egy nagyobb szelet husit szoktam enni, attol annyira jollaktam, hogy mozogni is alig birtam, most sem ettem kevesebbet, érzem is h tele van a gyomrom, de közben érzem azt is, mintha korogna és ennem kellene, de állandóan, egesz nap, nem szűnik. Mitől lehet ez? Mit tehetek, h ne legyen ez?2010. jan. 10. 11:48
1/5 anonim válasza:
Az éhségfájdalom, állandó éhségérzet nagyon sokféle betegség tünete lehet. Egyrészt a nyombélfekély tipikus tünete, másrészt utalhat epetúltengésre, epepangásra...stb. Talán a legjobb egy teljes vér- és vizelet vizsgálat illetve egy gyomortükrözés lenne.
2/5 anonim válasza:
Mióta van ez?Én azóta vagyok így amióta kismama vagyok4nemtudom a nemed, és a korod, de gondoltam leírom!Mikor jóllakok, már azon gondolkodom mit kéne enni!Ez a kívánósság!
3/5 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok, 170cm és 51 kg. Ugy gondolom, hogy rendesen táplálkozom. Reggel mindig eszek reggelit, hazajovok sulibol, mindig rendesen eszek főttételt, vacsora csak könnyű valami. Anyu szerint az ünnepek miatt lehet ez, mert akkor tényleg állandóan ettem, és most hogy visszatértünk a rendes kerégvágásba, már fele annyit sem eszek egy nap, mint ünnepek alatt. Kb szerda óta érzek így, ha édeset eszek, mint pl tészták...akkor sokkal jobban előjön ez az érzés. Gondoltam arra is, hogy fogamzasgatló tabletta lehet az oka, de azt is már több mint fél éve szedem, eddig nem volt ilyen, miért pont most lenne? A kajának ellen tudok állni úgy-ahogy, csak zavar ez az állandó éhségérzet, valamikor már olyan, mintha fájna...
2010. jan. 10. 12:05
4/5 A kérdező kommentje:
olyan ez az érzés, mintha éhgyomorra almát ennék, megjobban megéhezek...
2010. jan. 10. 12:09
5/5 A kérdező kommentje:
Jah es szilveszter utani szombaton meg rosszullet jott ram egyik reggel, koran reggel felebrettem, futottam wcre, eröltetett a hányás, de hát üres volt a gyomrom, csak a gyomorsavam jött ki, az égetett is mar....valoszínű ünnepi kajak miatt.
2010. jan. 10. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!