Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Dohányzás -200kalória /nap?

Dohányzás -200kalória /nap?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol hogy a dohányosok napi kb 200 kalóriát égetnek (asszem 1dobozra számolva) egy nap alatt. Nem akarok hülye válaszokat hogy inkább sportolj mert nem ezt kérdezem. Mert én rég óta dohányzom. Arra vagyok kíváncsi hogy ezt a dolgot az étrendbe és kalóriafelhasználásba bele kell e számolni, vagy ha leteszem akkor ennyivel kevesebbet kell e ennem ahhoz hogy ne hízzak?
2011. ápr. 25. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:

hát ahogy meggyújtod meg fogod odarakod a szádhoz elveszed aztán a szádat is mozgatod... ráadásul 1 doboz szerintem megvan 200 kalória

de hidd el több kára van mint haszna...

2011. ápr. 25. 13:24
 2/5 A kérdező kommentje:
nem a mozgás miatt hanem a méreg miatt amit ilyenkor az ember bevisz a szervezetébe és "ez ellen a szervezet küzd" és az veszi el az energiát
2011. ápr. 25. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Két szóval megválaszolom neked:

KAPITÁLIS ÖKÖRSÉG!

2011. ápr. 25. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább azt tudom elképzelni, hogy ameddig cigiznek, addig 200 kcal-tól kímélik meg magukat, mert addig se esznek, meg elveszi valamennyi időre az étvágyukat. Ezért szoktak sokan meghízni, ha leteszik a cigit, mert lesz étvágyuk, meg valamit a szájukhoz kell emelgetni, és akkor akaja lesz már az.
2011. ápr. 25. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
azért mondják, hogy a dohányzás fogyaszt, mert elnyomja az éhség érzetet és ezért ugye nem eszel. de több helyen is olvastam h gyorsítja az anyagcserét, mert ugye amikor dohányzól a szívverésed felgyorsul.
2011. ápr. 25. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!