Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mit csinál, hogy leküzdje...

Ki mit csinál, hogy leküzdje az "evési kényszert"?

Figyelt kérdés

#fogyás #evés #Önmegtartoztatas
2021. aug. 2. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdtem mással foglalkozni. Figyelemelterelés. Idővel egyszerűen elmúltak ezek a nagy rohamok, hogy valamit ennem kell,pedig nem is voltam éhes. De ez összességében jó egy év munkája volt, mire idáig eljutottam.
2021. aug. 2. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Korán fekszem.

Nem nassolok evések közben.

Depizek picit.

Arra gondolok, hogy kényelmesebb lesz az élet vékonyabban (mozgás, ruhák, strand, emberek közt lenni).

2021. aug. 2. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Kávé, cigi, kávé, cigi, kávé, cigi. Már annyit se eszek, mint kellene. Vagy nincs étvágyam, vagy hányingerem van. Nem a legegészségesebb módszer, de hatásos: -20 kilónál járok.
2021. aug. 2. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Elhatároztam, hogy időszakos böjtöt csinálok. Délután 2-től másnap reggel 7-ig nem eszek. Délelőtt a még nyitogatom a hűtőt, de valahogy 2 után átkattan az agyam és nem is gondolok evésre többé aznap.
2021. aug. 2. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Eszem! :) Csak nem mindegy hogy mit.

Először is, minden nassolnivalót száműztem a lakásból.

Cserébe a hűtő mindig tele van zöldségekkel: répa, zeller, uborka, paprika.

Ezeket rágcsálom ilyenkor. Napi 5-ször étkezem. Uzsonnára szoktam enni egy salátát általában.

És mindezt úgy h régen kifejezetten utáltam a zöldségeket... de így hogy csak az volt itthon egy idő után megszoktam.

2021. aug. 3. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem érzek kényszert. Jól eszem, tehát a testemnek megvan mindene, ezt érzem. A kényszeres kajálások lelki eredetűek nálam. Jellemzően a stresszt kezeltem mindig úgy, hogy zabálásba kezdtem. Tudatosan próbálom a stresszt mérsékelni. Ha nem megy, akkor iszom egy nyugi teát, illetve este kimozgom magamból valamilyen formában. Ezen felül pedig ha azt érzem, hogy valamit nagyon kíván a szervezetem, akkor engedélyezem magamnak. Nagyon pici mennyiségben és nem rendszeresen. Ha ezt nem tenném, akkor tudom, hogy előbb-utóbb felzabálnám a csokisort egy üzletben.
2021. aug. 4. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Napi 5-7x étkezek, kb 2-3 óránként, így nincs semmiféle "kényszer", mert egyenletesen tartom a vércukromat és sosem éhezek ki. :)
2021. aug. 4. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!