Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogytál le? Mit ettél?...

Hogy fogytál le? Mit ettél? Mit nem ettél? Mikor kezdted, mennyit fogytál,mi kellet ahoz hogy elkezd?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 11:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm minenkinek aki írt. én ma vettem rá magam hogy elkezdem, az alapanyagcserém kb 1300 kcal, kb ennyit próbálok bevinni egy nap. Bár ahogyogy ismerem magam ha közel leszek az 1000 kalóriához akkor már nem akarom, (félek), számolni.

2db 2in egy kávét ittam kb 2,5 dl tejjel, meg egy jóreggeltkekszet, beírtam a kalóriabázisba, ez rengeteg ch, 62g ch,13g fehérje, és 19 g zsír, összesen 473 kalória, Kb 4 órán keresztűl nem is kellene ennem? azaz 2-3 körül ebédelhetek? Rántottát fogok készíteni. Vacsorára gőzöm nincs mi legyen mindig ott rontom el.

2021. aug. 5. 10:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!