Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan indítsam be a fogyást?

Hogyan indítsam be a fogyást?

Figyelt kérdés
Jelenleg 165 cm-hez 70 kg vagyok. Az utóbbi 1 évben híztam sajnos ennyit, és a legrosszabb az egészben, hogy nem étkezem másképp, nem mozgok kevesebbet mint előtte. Már nem fogyasztok cukrot, és fehér lisztet, orvoshoz szeptemberre kaptam időpontot, de addig lesz egy barátnőmnek esküvője és szeretnék fogyni addig(már ha sikerül), mert eddig semmi nem ment le rólam, pedig már két hónapja diétázom. A háziorvosom szerint vagy pajzsmirigy vagy inzulin rezisztencia, de ez csak szeptemberben derül ki. Addig milyen étrendet próbálhatok ki (mintaétrend érdekelne inkább), illetve most napi 30 percet kerékpározom, hogy beinduljon a fogyás végre. A háziorvos azt javasolta csak, hogy ne egyek fehér lisztből és finomított cukorból készült termékeket, kerüljem a burgonyát ennyi. 31/N
2021. júl. 28. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván ahhoz, hogy fogyj, kevesebbet kell enned. Ahhoz, hogy biztos legyél abban, hogy tényleg kevesebbet eszel, ajánlott a kalóriaszámlálás. Szóval ha eddig nem számoltál kalóriát, érdemes elkezdened.
2021. júl. 28. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Tésztát is kerüld.

Fácsén vannak inzulinrezisztencia csoportok, ha nem is vagy inzulinrezisztens, ott nagyon jó diéta tippek vannak.

2021. júl. 28. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
1 órás súlyzós edzést végezz, kb. 2-3 naponta. Azzal odateszed magad és beindul az égetés. A 30 perc kerékpározás nem sok.
2021. júl. 31. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Hogyan számoljuk ki a napi kalóriaszükségletünket:

Testsúly× 15

Az egyszerűség kedvéért vegyūnk egy 100 kilós embert, nála 100× 15=1500 kalória kell a testsúlya fenntartásához. Tehát neki ha fogyni akar az 1500 kalória alá kell mennie. Általában 300 kalóriával ajánlott alámenni a szūkségesnek, így ő 1200 kalória fogyasztásával fogyni fog.

Emellett a mozgás is fontos.

Nassolni tilos, de a 3 főétkezés között - éppen félidőben - egy alma vagy egy 0%-os natúr joghurt belefér. Így könnyebb elviselni, hogy kevesebbet ehetsz.

Cukor, liszt, zsír kerūlendő.

Vacsora után ehetsz még 5 szem diót, egyrészt hasznos zsírsavat tartalmaz, és sgíti a fogyást is

Persze csodaszer nincs, amit írtam, egyik lehetőség a sok kõzül.

Sok sikert! Ne add fel soha!

2021. aug. 4. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előbbi fogyókúrás étrendnél még meg szerettem volna említeni, hogy dr. Nowzaradantól származik, aki Hustonban praktizál, 270 kiló feletti betegeket kezel mindaddig, amíg a magasságuknak megfelelő súlyra nem fogynak. Ő a gyors fogyás híve, hiszen az ő pácienseinek nincsenek évei a fogyásra, mert a 270 kiló jelentősen túlterheli a szervezetet, de sajnos a gyors fogyásnál bőrnek nincs ideje visszahúzódni, így sok lógó bőr marad vissza.

Inkább a lassú fogyást érdemes választani, de a tiltó listára kerūlt élelmiszereivel én is egyetértek, és a kalóriaszámlálási módszere is tetszik.

2021. aug. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!