Mivel indítsamn be a fogyást?
Figyelt kérdés
már kb 37napja fogyozom, nem ettem semmien tésztafélét se cukros dolgot, tobbnyire husokat eszem es sok zoldseget, gyumolcsbol is cs dinnyét..naponta 60perc norbi ducitreningre ugralok.100kg vagyok. a kaloriabazison szamolom a kcal-kat, nagyjabol mindig a 1200-1300kcal kozt eszem.naponta megiszom 2l vizet, mellette, 1l zoldtea illetve még fogyiteákat is, néha gyumolcsleveket 100%-osat de ez ritkan mer nem vagyok gyumolcs párti.iszok mellé magneziumot is.nemtudom hogy még mit tehetnék,csak elmegy a kedvem a fogyitol pedig most vasakarattal elhataroztam h aztan valtoztatok magamon.2014. júl. 7. 08:55
1/4 anonim válasza:
A dinnye az egyik legrosszabb gyümölcs, ne edd. Sok benne a cukor, ráadásul a legmagasabb glikémiás indexű gyümölcs. A gyümölcsleveket is hagyd el, rengeteg cukor van benne. A hús-zöldség párosítás jó, kora délutánig kiegészítheted egy kis barna/basmati rizzsel, vagy egyéb viszonylag lassan felszívódó szénhidráttal. Ducitorna helyett/mellet kipróbálhatod az aerob edzés, menj el órára gyalogolni, de tempósan. Ha van pulzusmérő órád, célozd meg a 130 körüli pulzust, ha nincs, akkor annyira terheld magad, hogy még beszélni ne essen nehezedre, de azért szaporábban vedd a levegőt. Ha futja kondibérletre, súlyzózhatsz is.
2/4 A kérdező kommentje:
nemeszem rizst es krumplit sem, jo nekem a zoldsegkoret, hat en meg akkor abban a tevhitben voltam hogy a dinnye lédus gyumolcs ehetem felporgeti anyagcserét. inkabb olyan testmozgas erekelne amit otthon lehet vegezni es nem kell emberek kzé menni,probltam ugrokotelezest is de abba egyenlore hamar kifulladtam :/
2014. júl. 7. 09:17
3/4 anonim válasza:
Mi a baj az ember közé menéssel? Csak nem súlyos önbizalomproblémád van? A gyalogláshoz egyébként nem kell emberek közé menni, én sem a tömegben gyalogolok. Egyébként nekem sem volt kellemes érzés először 130 kg-osan lemenni a konditerembe. Ez van, valahogy el kell kezdeni. Egyébként kellemes meglepetés volt, hogy a kondiban inkább támogatást kaptam, senki nem cikizett ki.
A zöldségköret egyébként nagyon jó, csak előfordulhat, hogy túl kevés lesz a napi kalóriabeviteled. Ha a szénhidrátot mindenképp gyümölcsből akarod bevinni, akkor válassz magas rosttartalmú gyümölcsöt. Neten megtalálod a gyümölcsök glikémiás indexét, minél kisebb, annál jobb.
4/4 A kérdező kommentje:
nem is az onbizalomhiany,hanem kis faluban élek, ha elkezdek a faluba korbe korbe setalni vagy futni megbamulnak meg hasonlo, ezt nem szeretném, inkabb otthon végeznék gyakorlatokat meg az melléamit most csinalok csak nemtudom milyen edzés lenne jo nekem.
2014. júl. 7. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!