Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc diétátok/étre...

Melyik a kedvenc diétátok/étrendetek?

Figyelt kérdés

Tudom a fogyáshoz a kalóriaszámolás a legjobb. De most nem erre gondolok. Hanem ha már nem kell fogynotok,melyik a kedvenc diétátok/étrendetek ami közel áll hozzátok, szívesen csinálnátok, vagy akár tartjátok is azt az étrendet? Ilyenekre gondolok pl vegetáriánus étrend, paleo, ketogén, mediterrán diéta, szakaszos böjt stb...

Én vegetariánus vagyok, viszont nagyon szimpi a mediterrán diéta. Ha lefogytam, szerintem rá fogok állni teljesen a mediterrán étekzésre (persze kihagyva a húsokat).

2021. júl. 25. 13:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A 19-es vagyok. Meséld el, miben nyilvánul meg, hogy csak félig vagyok tájékozott.
2021. szept. 21. 09:42
 22/26 anonim ***** válasza:

akiről süt az arrogancia már eleve gyanús, de persze ismerek pár ilyen embert, mégis ők tudják miről beszélnek.

de ja, “elmesélem”. illetve elég csak annyit elolvasni, ahogy idevetetted, bármiféle kontextus nélkül, hogy hús: béna, tej: béna, finomított szénhidrát: béna. ez mindent elmond, felesleges tovább olvasni. attól meg még senki nem lett okosabb, hogy bedob pár angol kifejezést, meg amazonos linket ad magyar helyett, maximum azok ámulnak, akik nem is értik, a többiek meg röhögnek.

2021. szept. 22. 06:46
 23/26 anonim ***** válasza:

Én pont a 20-as kommentedet érzem arrogánsnak, amiben minden indoklás nélkül leírod, hogy mindketten hülyék vagyunk, na mindegy. :)

"idevetetted, bármiféle kontextus nélkül, hogy hús: béna, tej: béna, finomított szénhidrát: béna."

Milyen bármiféle kontextus nélkül? A kolléga írt a média szerepéről a táplálkozásban. Erre írtam, hogy igen, részben amiatt is beteg rengeteg ember a mértéktelen hús és tejfogyasztás miatt. Ebben hol a kivetnivaló? :D

A szénhidrátoknál is leírtam, hogy a teljesértékűeket érdemes fogyasztani, nem a finomítottakat. Ezzel megint hol a gond?

Tehát ott tartunk, hogy te "elmeséled" mi nem stimmel az írásomban, de mégsem sikerült normálisan megindokolni. Ja de, hülyeséget beszélek, mert angol kifejezéseket is használok. Egyébként gyorsan visszaolvastam és ez abban merült ki, hogy a szénhidrátot "carb"-nak, illetve "ch"-nak neveztem. Ez zavart annyira? :D

Az amazonos linkkel megint mi a probléma? Nem tudsz angolul, ezért frusztrállak? De tessék, itt van magyar linkkel is:

[link]

2021. szept. 22. 10:47
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Borítékoltam, hogy pontosan ez lesz a válaszod, sőt azt is, hogy leírod, hogy frusztrál az angol. Örülj neki, hogy el tudod olvasni a könyvet, pózolj tovább az összetákolt "tudással". Hogy is mondanád? Báj báj.
2021. szept. 22. 14:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Te is el tudod olvasni. Ott van magyarul is. Nem pózolok semmivel, csak kijavítottam egy helytelen választ, hogy ne vezessen félre másokat.

Oké, csá. Remélem elégedett vagy, ezért tényleg megérte belémkötni. Legközelebb érvekkel is gyere. Van egy olyan érzésem, hogy te ugyanaz az ember vagy, aki máshol is kötözködik, szokás szerint értelmetlenül. Unalmas egy életed lehet.

2021. szept. 22. 15:02
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
de legalább van pattogatott kukoricám. ja bocs popcornom.
2021. szept. 23. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!