Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel ehetném a kedvenc...

Mivel ehetném a kedvenc krémeimet?

Figyelt kérdés

Liszt es cukormentesen étkezem, hogy leadjam a home office felesleget. (Ezzel kapcsolatos vélemények nem érdekelnek, 28 évem alatt 2x szaladt fel rám pár kg plusz, és mind a 2x így adtam le.) Nagyon szeretem a körözöttet, borsókrémet, hummuszt, padlizsánkrémet stb. A diéta alatt uborkával és répával eszem ezeket, de már eléggé unom, és kevésbé érvényesül így a krémek íze is.

A kamu kenyereket is mellőzöm, utánuk sokszor éhesebb vagyok, mint előtte.

Kinek van ötlete, mivel fogyaszthatnám ezeket a diéta idején?

2021. márc. 8. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Az abonett jutott először eszembe, de gondolom akkor az sem játszik. A humuszt szokták salátaöntetként is használni, a többit viszont ilyen módon én nem tudom elképzelni
2021. márc. 8. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mennyire müködne tényleg, csak hallottam két ötletröl,. ami helyettesítheti a kenyérféléket:

1. édesburgonyát kb fél cm-es szeletekre vágva kenyérpirítóban megsütni

2. özlábgonbát, portobellot vagy nagy laskagombát ugyanígy sütni

Több hozzászólásban írták, hogy mindkét variáció jó ízü és passzol kenyér helyett aa lisztmentes étrendbe

2021. márc. 8. 19:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Piritónk nincs, de az édesburgonya sütve is működhet, ezen már én is gondolkodtam. A gomba eszembe se jutott volna, de ízben szerintem tök jól passzolhat. Köszönöm! Ha van még ötlet, jöhet ám!
2021. márc. 8. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a normál krumpli is müködhet, illetve zellerszeletek meg karalábészeleket is. Ha serpenyöben vagy sütöben sütöd zsiradék nélkül (vagy egész kevéssel), akkor gondolom, belefér az étrendedbe
2021. márc. 8. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

szárzeller

esetleg maglisztekből kenyeret suthetsz, vagy tortilla szerűséget pl csicseriliszt+víz 1:1 arányban+ fűszerek, serpenyőben megsutni mint a palacsintát, csak vastagabb lesz kissé

2021. márc. 8. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Humuszt is eszel? Ezt külön elismerem. Fogyókúra alatt te csak ne egyél krémet hanem krémmel a kezedet kenegesd
2021. márc. 8. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolso, szerintem semmi kozod ahhoz hogy mit eszik fogyokura alatt meg mit nem :D En tortat is eszek, igy is fogyok, na mi lesz? Xd

Zellerrel, tokkel es burgonyaval ajanlom ezeket en is. Esetleg meg valamelyikhez cekla, a zeller kivetelevel en sutni szoktam oket, azt nyersen.

2021. márc. 8. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt szoktam: humusz, tofu vagy valamilyen zöldségfasirt, saláta, barna rizs.
2021. márc. 8. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:

A liszt és cukormentes étrend tényleg nagyon tuti, én is ezzel küzdök most a karantén kilók ellen.

Én sütőben sült zöldségekkel pl. gomba, édesburgonya, zeller, répa vagy cékla szoktam enni.

Általában tojás, zöldborsó, sült paradicsom, vagy padlizsánkrémet csinálok, néha humuszt.

Elképesztően jól laktatnak!

2021. júl. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!