Mivel ehetném a kedvenc krémeimet?
Liszt es cukormentesen étkezem, hogy leadjam a home office felesleget. (Ezzel kapcsolatos vélemények nem érdekelnek, 28 évem alatt 2x szaladt fel rám pár kg plusz, és mind a 2x így adtam le.) Nagyon szeretem a körözöttet, borsókrémet, hummuszt, padlizsánkrémet stb. A diéta alatt uborkával és répával eszem ezeket, de már eléggé unom, és kevésbé érvényesül így a krémek íze is.
A kamu kenyereket is mellőzöm, utánuk sokszor éhesebb vagyok, mint előtte.
Kinek van ötlete, mivel fogyaszthatnám ezeket a diéta idején?
Nem tudom, mennyire müködne tényleg, csak hallottam két ötletröl,. ami helyettesítheti a kenyérféléket:
1. édesburgonyát kb fél cm-es szeletekre vágva kenyérpirítóban megsütni
2. özlábgonbát, portobellot vagy nagy laskagombát ugyanígy sütni
Több hozzászólásban írták, hogy mindkét variáció jó ízü és passzol kenyér helyett aa lisztmentes étrendbe
szárzeller
esetleg maglisztekből kenyeret suthetsz, vagy tortilla szerűséget pl csicseriliszt+víz 1:1 arányban+ fűszerek, serpenyőben megsutni mint a palacsintát, csak vastagabb lesz kissé
Utolso, szerintem semmi kozod ahhoz hogy mit eszik fogyokura alatt meg mit nem :D En tortat is eszek, igy is fogyok, na mi lesz? Xd
Zellerrel, tokkel es burgonyaval ajanlom ezeket en is. Esetleg meg valamelyikhez cekla, a zeller kivetelevel en sutni szoktam oket, azt nyersen.
A liszt és cukormentes étrend tényleg nagyon tuti, én is ezzel küzdök most a karantén kilók ellen.
Én sütőben sült zöldségekkel pl. gomba, édesburgonya, zeller, répa vagy cékla szoktam enni.
Általában tojás, zöldborsó, sült paradicsom, vagy padlizsánkrémet csinálok, néha humuszt.
Elképesztően jól laktatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!