Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat kellene...

Milyen gyakorlatokat kellene csinálnom, hogy ne legyen "kapaszkodóm"?

Figyelt kérdés
a csípő tájékra gondolok, ami általában kibuggyan a nadrágokból. szóval olyan gyakorlatokat szeretnék, ami segít ennek a leadásában. vagy olyan torna dvd-ket is mondhatnátok. köszi szépen:)
2010. aug. 28. 00:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

vállszélességben állsz,a tarkódnál összekulcsolod a kezed és oldalra hajolgatsz

terpeszülés,és pl a bal lábadra dőlsz az oldaladdal és a jobb kezeddel próbálod elérni a bal cipőd orrát,és fordítva:)

2010. aug. 28. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:
2010. aug. 28. 02:57
 3/11 anonim ***** válasza:
kis terpeszbe állsz, csípőre teszed a kezed,befeszíted a hasad és jobbra balra fordulsz 60×
2010. aug. 28. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:
ez off lesz, de muszáj kérdezned benjibenjitől: amit ajánlottal gyakorlat, azzal mennyi kalóriát lehet elégetni, miket mozgat meg leginkább, minden nap lehet/kell csinálni? Sajnos nem értem a videót, nem tudom, milyen infókat mond a srác.
2010. aug. 28. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
és még el is írom :D, * kérdeznem
2010. aug. 28. 10:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez ugye négyütemű fekvőtámasz a végén felugrással,ugrálókötéllel kombinálva.

A két legkeményebb állóképességi gyakorlat az egész testet megmozgatja.Szerintem nem árt betartani a fokozatosságot,uh kezdésnek másnaponta mehet.

1 óra alatt megfelelő intenzitással 800-1000 kalóriát biztosan eléget.

2010. aug. 28. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
benjibenji: köszönöm, mivel nem tudok rád privátolni, így muszáj vagyok ismét itt kérdezni tőled. Azokon a napokon, mikor nem ezt csinálhatom, futhatok? Vagy kizárólag mozgás nélküli pihenőnapot kell tartani?
2010. aug. 28. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom a nemed,de nőknek pl,nem a legelőnyösebb a futás a csípő-térd távolság miatt,plusz ha jelentős túlsúly is van.

Persze kondira nagyon jó az is.Én a szobabringát jobban szeretem.

2010. aug. 28. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
benjibenji: 15 kg plusz van, legalábbis ennyit szeretnék leadni. S nő vagyok, látod milyen nőiesek a betűim? :D Erről még nem hallottam, mármint, hogy nem előnyös. De én szeretek futni, ráadásul szobabiciklire nem is lenne lehetőségem.
2010. aug. 28. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor te ritka kivétel vagy a nők között,ennek csak örűlhetsz.:)

[link]

2010. aug. 28. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!