Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt fogyhatok...

Mennyi idő alatt fogyhatok 27kg-ot?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fél év-egy év, de inkább az utóbbi. Az ennél gyorsabb fogyás egészségtelen, vagy visszahízod vagy lógni fog a bőröd.
2010. aug. 27. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Minimum 1 év kell hozzá, rendes diétával, teljes változás az étkezésben. fél év alatt viszont úgy megszokod, hogy aztán majd nem is bírsz megenni egy pörköltet nokedlivel :)
2010. aug. 27. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Kerek egy év alatt. Heti fél kilóval számolhatsz.
2010. aug. 27. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
keresd fel a háziorvosod!
2010. aug. 28. 09:37
 5/11 anonim ***** válasza:

attól függ fogyókúrás vagy sportolós módszer..

Én sose voltam az előzőnek a híve ezért erről nem tudok semmit mondani

Sportolásról viszont annyit tudok mondani hogy én egyszer 3 kilót fogytam 1 nap alatt persze 110 km biciklizés után (+1.5-öt vissza ami várható)de ez az eddigi rekordom pedig mentem már többet is.(elárulom én se vagyok egy modellalkat 180 cm 74 kg 20.3 testzsír index )

Csak hogy lásd mekkora különbség van a fogyókúrák és a testmozgással való fogyózás között.

Természetesen így se zabálhatsz mint egy állat kellő önmegtartóztatást igényel de helyette nem kell kalóriánként számolnod csak úgy körülbelül.

Azt mondom neked napi 35-45 perces intenzív futással

le tudsz adni 27 kilogrammot (talán esetleg többet) olyan 3-4 hónap alatt persze 2 liter folyadék (nem savas semleges lehetőleg de van már ilyen lúgos víz de drága szóval az nem éri meg) kalóriabevitel lehető legkevesebb és futás előtt ne egyél vagy ha eszel akkor 20 perc várakozás ne sokat és utána ne egyél csak vacsora vagy ha reggel futod akkor ebédre.

Azért kell 35 perc minimum futás mert olyan 10-15 percig ég el az amit ettél meg ami még a szervezetedben van utána kezdi szépen lassan égetni a szervezeted a hájadat :P + lefekvés előtt semmi kaja mert az nem ég el .

>>>ezt tudom ajánlani de ez legalább 100% működik.

2010. szept. 4. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
persze lehet felülés kocogás keverve 15 perc futás 120 felülés arra az esetre ha lány vagy ami tuti ugyanis azért elég megterhelő. Vagy amiről többet tudnék beszélni a kerékpár napi 5 km minimum.
2010. szept. 4. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
jah igen és azzal vigyázz ,hogy a bőr nem fogy >< ezért kel la sok folyadék hogy gyorsítsa az anyagcserét de az azt hiszem fogyókúránál is szükséges.
2010. szept. 4. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Minél lassabban, de következetesen. Ha nem akarsz ugy kinézni, mint egy mumia. Hogy a bőröd is követni tudja az agyadat.
2010. szept. 4. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem, mi nem volt érthető. Azért emelted ki a kérdést, hátha jön valaki, aki azt válaszolja, hogy tud egy módszert, ehetsz bármiből bármennyit, és 1 hét múlva nádszál leszel?
2010. szept. 4. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem is kerek egy ev.

én csak diéta - lassú mozgással fogytam fél év alatt 13 kilót, most kicsit begyorsult, hogy intenzivebbe tettem a mozgást, erosen gondolkozom, hogy tartsam e az intenziv mozgast, mert verszemet kaptam a fogyastol, de maradok a heti 2 alkalomnal.

meg attol is fugg hany eves vagy

5 eve en fel ev alatt fogytam le husz kilót.

most ugye volt szulesem, meg pár év is eltelt, sajnos nem megy olyan gyorsan. (31 vagyok most)

2010. szept. 5. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!