Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet kikerülni vagy...

Hogy lehet kikerülni vagy megszüntetni a bánatevést?

Figyelt kérdés
Egy barátomnak segítenék aki fogyna de nem nagyon van kitartása hozzá, ha stresszes vagy rosszkedvű akkor a legnagyobb öröme az hogyha ehet.
2021. júl. 19. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor valami alternatív tevékenységre váltást szoktak javasolni. Én például tudok gitározni, és az még jobban használ ilyenkor, mint az evés. Sőt, az evéstől inkább rosszabb lesz, mert hajlamos vagyok bánatevésként túl sok csokit meg ilyesmit enni és gyomorfájást, puffadást okoz nálam. A zenéléstől meg tényleg jobb lesz.
2021. júl. 19. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Az 1-es válaszoló jókat ír. Bár nem mindegy, hogy 10 kg plusz van rajtad, vagy 160 kg vagy.
2021. júl. 19. 19:24
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 nekem inkább hízókúra kellene, 177 centimhez 60 kg vagyok:D de akiről szó van arra sokkal jobban illik a 10 kg plusz mint a 160.
2021. júl. 19. 19:29
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Oldja meg a stresszt és bánatot okozó problémát
2021. júl. 19. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Oldja meg a problémákat, legalább valmilyen módszereket kezdjen el elsajátítani.

2. Akaraterő (ne legyen otthon "bűnös" kaja és ne is vegyen).

3. Alternatív elfoglaltság ami lehetőleg mozgással jár (javítja a hangulatot).

2021. júl. 19. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
16%

Zabálni mindig könnyebb meg sajnáltatni magát, minthogy felemelje a seggét, és elmenjen konditerembe, futni vagy Crossfitre...

Ja, mert akkor még kéne szenvedni a sikerért... Értem...

2021. júl. 19. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Ezzel a problémával én is küzdök. Régebben ha rossz kedbvem volt, elmentem futni és kimozogtam, felszabadító érzés. De amióta gerincproblám van nem tudok se futni, se semmilyen olyan sportot űzni, amit régen úgy imádtam. Szeretnék mozogni és lefogyni, de gyakorlatilag a derekam miatt csak az úszás jönne szóba, de uszodába a vírus miatt nem merek menni... :( Jobb híján igyekszem itthon tornázni, de abban semmi felszabadító/feszültséglevezető nincs.

Sok kitartást kívánok nektek is!

2021. júl. 19. 23:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem akarja igazán, akkor senki más nem tud rajta segíteni. Tudom, hogy rohadt nehéz, de Ez már csak ilyen.

Egyébként a figyelemelterelés segít, amíg leszokik az ember az érzelmi evésről. Csináljon valami mást. Nekem bejött.

2021. júl. 20. 01:16
 9/10 anonim ***** válasza:
24%

Dohányzással mindent meg lehet szűntetni és fogyni is lehet vele, mert nagyon fogyaszt, nekem az segített. Egész nap alig ettem és csak cigiztem, meg kávéztam, olyan gyorsan pattantak le rólam a kilók, hogy csak na. És örültem is, mert amit csináljak evés helyett és nem is hiányzott a kaja.

Mondjuk nem ajánlom, mert nehezebb leszokni róla, mint a zabálásról. Én nagyon örülök, hogy lefogytam a cigivel, de sajna most nem tudok a cigiről leszokni. Ezt már semmi nem tudja helyettesíteni. Ezért csak végső esetben használd.

2021. júl. 20. 01:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Lukács Liza: Az éhes lélek gyógyítása c. könyv nekem nagyon hasznos volt a leküzdéshez.
2021. júl. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!