Örökölt dolog, hogyan tudnám kiküszöbölni vagy megszüntetni?
Kiskoromtól kezdve kicsit husisabb vagyok (170 cm és 70 kg körül mozgok) de nem vagyok az a nagyon dagadt alkat. Normál méretű a vádlim, a combom se nagy, sportolok rendszeresen. Talán a hasamon van felesleg.
Az a problémám, hogy az ujjaim dagadtak. Nem nagyon, de mégis zavaró, hogy pl. a bütyköm nem áll annyira ki, mint másoknál, meg az ujjperceim húsosabbak. Hogyan tudnám ezeket eltüntetni? Segítsetek, mert nagyon zavar és idegesít. A hasamon lévő felesleget egyszerűbben le tudom olvasztani, de ezt..?:D Nemtudom, tanácstalan vagyok. Előre is köszi.
15/l
Szia!
Az emberi szervezet mindig tartalékol valamennyi zsírt a test különböző tájain a "legvégső esetre", még akkor is, ha már csontsovány vagy. Ezek a helyek a kéz, a talp, a szeméremdomb zsírpárnái. Bármennyit is fogsz fogyni, ezeken a helyeken mindig fog maradni rajtad tartalék. Ez teljesen normális, és EGÉSZSÉGES! Ha ezek eltűnnének rólad, az már azt jelentené, hogy komoly gond van a szervezetedben. A testsúlyod megfelel a testmagasságodhoz, a normális értékhatárok közt vagy. Ha alakítani akarsz magadon, a rendszeres sport tökéletesen elegendő, ami hosszú távon formál.
A téged zavaró zsírpárnák a kezeden szerintem alkatiak, és mivel az általad leírtak alapján teljesen normális a testtömegindexed, jobb, ha megbarátkozol vele.
Egyszerűen ilyen vagy és kész! :)
Az első nem is volt bunkó! :D
Én örülnék, ha ilyen válaszokat kapnék!
Amúgy az ujjperceken a háj szerintem ugyanúgy működik mint a toka. Csak úgy tűnik el, ha diétázol.
Csak hogy még egy válasz legyen, és más, amiről beszélsz, az még a bébiháj. El fog múlni, de majd kamaszkor után. Tekints úgy rá, mint gyerekkori dologra.
(kivéve, ha a szüleidnek még mindig ilyen a keze)
Hát szerintem ilyen arányokkal van rajtad felesleg, szóval igen, ha fogynál, nem lenne annyira husi a kezed.
Nekem is jóval vékonyabbak az újjaim most, h nincs rajtam felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!