Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiküszöbölni a fáradságból adódó vitákat? Vagy éppen ha valamin fel mérgelte magát és rajtam tölti le, mit tegyek hogy megváltozzon ez a dolog?
Olyan ez a dolog, hogy hazaér a párom a munkából és ha valami olyat mondok neki, ami normál állapotban elfogadható, de ha fáradt akkor leüvölti érte a hajamat is.
Ha meg valamin felmérgelte magát, akkor meg már hozzá sem lehet szólni, de, ha meg nem szólok, akkor meg azt hiszi hogy nekem van bajom és azért nem szólok.... (dió héjban)
Szerintem le kellene ülnötök megbeszélni,hogy neked ez így nem jó,rosszul esik.Ha ezek után sem érti meg,nem fogja fel,akkor nincs miről beszélni...
pl.:Az én párom mozdonyvezető,és sokat van távol,éjszakázik,van hogy 12 órát dolgozik,vagy ezen felül túlórázik...ha látom rajta,hogy iszonyú fáradt,nyűgös,akkor inkább nem szólok hozzá,és nem veszem fel,amit mondd.
Nálunk is elő szokott fordulni,hogy egymáson vezetjük le a feszkót,de megbeszéljük és utána türtőztetjük magunkat.
Mostanában én is befogom inkább a szám, mert nem szeretem ha veszekszünk, csak abból meg megint vita van hogy nekem van bajom....
Szal már ezért nem tudom hogy mi is van vagy mi is legyen... beszélni meg nem nagyon szoktunk... :s Csak mikor valamilyen probléma van amit már nem lehet kerülgetni... akkor szoktunk mindent megbeszélni... (hiába mondom neki hogy inkább szóljon hogy ez meg az a baja és most inkább ne szóljak hozzá... sosem mondja) :( ez itt a legnagyobb probléma :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!