Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy öntörvényű fiú megváltozzon, és odaadóbb legyen egy kapcsolatban, vagy "kutyából nem lesz szalonna"?
Másodikkal teljesen egyetértek. Az én pasim az önzőség és öntörvényűség mintapéldánya. Már 2 hónapja együtt voltuk amikor besokaltam ettől, úgy éreztem nem törődik velem, csak az a fontos ami vele történik, ami velem az nem, és kezdtem ettől nagyon rossz lelkiállapotba kerülni. És akkor kipakoltam neki, hogy mennyire boldogtalan vagyok mellette, mennyire leromboló ahogy viselkedik és hogy nekem ez nem megy tovább, egyszerűen nem tudom ezt tovább csinálni. Vége.
Mondta hogy ez teljes arculcsapásként érte őt (bár előtte is folyton panaszkodtam neki meg állandóan veszekedtünk), és hogy nagyon igyekszik, hogy megváltozzon. És valóban teljesen megváltozott onnantól.
Szóval létezik, de ahhoz neki is akarnia és igyekeznie kell. De ez ritka eset sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!