Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A yoyo effektust milyen...

Márki Vivien kérdése:

A yoyo effektust milyen modszerrel lehet megszüntetni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 01:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Életmódváltás.

Azért hízol,mert többet eszel mint amennyire a szervezetednek szüksége van. Nem fogyókúrázni kell, hanem egészségesen élni, normálisan enni.

Nekem volt, hogy hamar leadtam 4 kilót, a duplája jött vissza.

Lassan 1,5 éve lesz, hogy megváltoztattam az étkezésem, a cukros üdítőket a minimumra csökkentettem, a nassolást is (nem mondom, hogy nem bűnözöm néha, de mértékkel). A hizlaló, kalóriadús kajákból csak mértékkel eszem. Amit tudtam, lecseréltem egészségesebbre. Pl. rántott husi helyett natúrszelet, köretnek nem egész adag krumpli, hanem csak fél, mellé jó sok saláta.

Sportolni nem tudok, így csak az maradt, hogy igyekszem minél többet gyalogolni. Pl 1-2 megállóra fel sem szálltam a buszra, ha mégis, akkor egy-két megállóval később vagy korábban szálltam fel.

14 kiló ment le ez alatt az idő alatt, nem ugrál a súlyom, hanem szépen fokozatosan csökkent. Most nagyjából a súlyomnál vagyok, most pont jó, már csak vigyáznom kell, hogy ne ugorjanak rám vissza a kilók.

2013. okt. 29. 04:52
 2/6 anonim ***** válasza:

nincs jojo-gyogyo-yoyo effektus,

-csak az van,hogy a fogyózás után ,ha valaki újra neki áll zabálni,akkor természetesen újra hízni fog,

ha ezt elakarod kerülni,akkor egyél mindig keveset,

2013. okt. 29. 05:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha állandó, kiegyensúlyozott étrended van, jojó nincs.
2013. okt. 29. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Önuralommal. Lefogyni nem könnyű, de az csak az első lépcső. Meg is kell tartani az ideális súlyt. Azt meg a korábban hozzászólokkal egyetértve csak életmód váltással lehet. Hiszen a korábbi életmód elhízáshoz vezetett, nem?
2013. okt. 29. 14:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen,valoszínû hogy ott kovettem el a hibat hogy nagyon keveset ettem az egeszseseges etelekbol majd hirtelen megtamadtam a hutot! Minden nap ejarok zumba orakra igy 1heten kb 12ora edzes :) ez az eletem ..180cm vagyok es 66 kg
2013. nov. 4. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat igyekszem valtoztatni !
2013. nov. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!