A yoyo effektust milyen modszerrel lehet megszüntetni?
Életmódváltás.
Azért hízol,mert többet eszel mint amennyire a szervezetednek szüksége van. Nem fogyókúrázni kell, hanem egészségesen élni, normálisan enni.
Nekem volt, hogy hamar leadtam 4 kilót, a duplája jött vissza.
Lassan 1,5 éve lesz, hogy megváltoztattam az étkezésem, a cukros üdítőket a minimumra csökkentettem, a nassolást is (nem mondom, hogy nem bűnözöm néha, de mértékkel). A hizlaló, kalóriadús kajákból csak mértékkel eszem. Amit tudtam, lecseréltem egészségesebbre. Pl. rántott husi helyett natúrszelet, köretnek nem egész adag krumpli, hanem csak fél, mellé jó sok saláta.
Sportolni nem tudok, így csak az maradt, hogy igyekszem minél többet gyalogolni. Pl 1-2 megállóra fel sem szálltam a buszra, ha mégis, akkor egy-két megállóval később vagy korábban szálltam fel.
14 kiló ment le ez alatt az idő alatt, nem ugrál a súlyom, hanem szépen fokozatosan csökkent. Most nagyjából a súlyomnál vagyok, most pont jó, már csak vigyáznom kell, hogy ne ugorjanak rám vissza a kilók.
nincs jojo-gyogyo-yoyo effektus,
-csak az van,hogy a fogyózás után ,ha valaki újra neki áll zabálni,akkor természetesen újra hízni fog,
ha ezt elakarod kerülni,akkor egyél mindig keveset,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!