Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeszfőzdében borból lepárolt...

Szeszfőzdében borból lepárolt pálinkám dohos ízű-illatú. Miyen módszerrel lehet csökkenei vagy megszüntetni ezt a kellemetlen szagot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
esetleg mezezd be, jobb otletem nincs.
2010. máj. 16. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
Kiöntöd :D
2010. júl. 11. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
újra kell finomítani.
2012. jún. 10. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Sifli ***** válasza:
aktívszénszűrés, újra finomítás
2014. febr. 12. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!