Milyen praktikák vannak az éhség érzet megszüntetésére?
Figyelt kérdés
Ha csak vizet iszom az nem segít.2021. márc. 20. 17:54
1/23 anonim válasza:
Szia! Először is: miért akarod elnyomni az éhséged? Miért nem eszel laktató kajákat és akkor nem lennél éhes? Most jelenleg általában miket szoktál enni egy nap? Hány kalóriát? Sportolsz valamit valamit? Ha igen mit és mennyit? Mennyi a célsúlyod? Hány kg vagy most? Korod, nemed, magasságod?
4/23 anonim válasza:
Ha fogyókúra közben érted, akkor sok fehérjét kell enni.
5/23 anonim válasza:
Elég sok drog alkalmas rá. Egyébként nem lehetséges elnyomni nagyon. Maximum teleihatod magad vízzel.
6/23 anonim válasza:
Ne egyél... nekem sosincs éhségérzetem, mert a folyamatos kb 10 év éheztetés miatt a szervezet leállította ezeknek a hormonoknak a termelését (is).
NE fogadd meg a tanácsom, nyilván, nem azért írtam.
7/23 anonim válasza:
Ha éhezni kell mellette, akkor az egy rossz étrend. Változtass rajta!
8/23 anonim válasza:
#6 hány kalóriát eszel egy nap? És általában miket? Sportolsz valamit? Ha igen mit és mennyit?
9/23 anonim válasza:
#8 nem unod még? Már baromi idegesítő vagy. Te copy paste-tel bemásolod ezt a baromságot minden egyes kérdés alá?
10/23 anonim válasza:
#9 nem értelek, kb ez a 2. válaszom ezen az egész fórumon😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!