Miért nem érti meg hogy ÍGY nem fog fogyni és nem azért mert nem tud?
Egyszer már sikerült 5eve tehát tud.
Azt nem érti hogy amit jelenleg csinál azért nem fogy semmit, mert semmit nem tesz igazán..
Heti 1órat mozog, a többit ülve dolgozik, vagy fekszik.
Délben eszik illetve este amikor hazajön ( mindegy mikor és ilyenkor 2 jégkrem is lecsúszík, sokszor este 9kor mikor hazáér eszik 4felbarna kenyeret vajjal parizsival és tejjel sajttal)
A cukros üdítő fogy,el elvétve iszik vizet, és 5percet nem sétál mert oda is kocsival megy.
Ott van hogy dagad a lába, nincs állóképessége, állandóan fáradt, már nem lépked hanem cammog 29évesen..
A doki elmondta ha szülni akar (2evvel ezelőtt már) kezdjen diétázni mert bajok lesznek és nehezebben fog teherbe esni, minden vágya a gyerek de ez se motiválja, ha már a saját állapota se hát rá..
Már totálisan közönyös lettem irányába..mint nő
#9: Én ebböl a mondatból következtettem arra, hogy egy párról van szó:
"Már totálisan közönyös lettem irányába..mint nő"
Kérdező, már itt is szidod a csajt?
Eltartja a sggedet - ezt valahogy mindig elfelejted leírni -, de te minden másnap panaszkodsz róla. Eddig "csak" a felnőtt párkapcsolatokat hisztizted tele, már itt is kezded?
Főzz neki egészséges kajákat, ha te korábban érsz haza, és menjetek el együtt mozogni.
Arról nem írtál semmit se hogy próbálsz te segíteni, ha sehogy, akkor itt az idő, ha úgy zavar a súlya, akárkidről is van szó.
Biciklit szeretett volna hogy majd mennyit fog biciklizni,megvettem tavaly neki, azóta ha 2x használta..
Hívtam mozogni ő nem jön, nem 1x hívtam, végül fogtam magam és mentem nem hívtam őt, rákérdezett és én?- mondom úgyse jössz ahogy eddig se..és otthagytam
Én hiába cserélem le a dolgokat otthon ( üdítő kaja) napközben úgyis megveszi magának..
Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. Ha nincs meg a kellő motiváció és nincs ott fejben, akkor lehozhatod neki a csillagokat is az égről, semmit sem fog segíteni.
Fogyásnál leginkább fejben kell nagyon ott lenni, ha Ő nem elég erős fejben, akkor felesleges az egész. Az, meg hogy heti 1x órát mozog megint sugallja azt, hogy Ő nem szeretne fogyni, mert aki fogyni akar az nem heti 1x fog mozogni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!