Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg hogy ÍGY...

Miért nem érti meg hogy ÍGY nem fog fogyni és nem azért mert nem tud?

Figyelt kérdés

Egyszer már sikerült 5eve tehát tud.

Azt nem érti hogy amit jelenleg csinál azért nem fogy semmit, mert semmit nem tesz igazán..

Heti 1órat mozog, a többit ülve dolgozik, vagy fekszik.

Délben eszik illetve este amikor hazajön ( mindegy mikor és ilyenkor 2 jégkrem is lecsúszík, sokszor este 9kor mikor hazáér eszik 4felbarna kenyeret vajjal parizsival és tejjel sajttal)

A cukros üdítő fogy,el elvétve iszik vizet, és 5percet nem sétál mert oda is kocsival megy.

Ott van hogy dagad a lába, nincs állóképessége, állandóan fáradt, már nem lépked hanem cammog 29évesen..

A doki elmondta ha szülni akar (2evvel ezelőtt már) kezdjen diétázni mert bajok lesznek és nehezebben fog teherbe esni, minden vágya a gyerek de ez se motiválja, ha már a saját állapota se hát rá..

Már totálisan közönyös lettem irányába..mint nő

2021. júl. 19. 08:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Tipli…
2021. júl. 19. 09:07
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Oké, hol a kérdés?
2021. júl. 19. 09:23
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akik a pillanatnyi saját kényelmük alapján működnek.
2021. júl. 19. 09:31
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy nem érti meg, hogy így nem fog fogyni? Érti, de motivációja nincs. Itt nem a kajával kéne kezdeni, hanem a lelki dolgokat rendbe tenni.
2021. júl. 19. 09:34
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar fogyni. Miért nem szakítasz vele?
2021. júl. 19. 11:13
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így konkrétan mondta, hogy "bármit csinálok, én nem tudok fogyni"? Vagy csak "meg se próbálom, mert én úgyse tudok fogyni".

Te ismered, neked kellene tudni, hogy miért nem látja a kettő között a különbséget. Csak szapulod és leszólod emiatt vagy próbálsz neki érdemben segíteni is? Ha jól értem a párja vagy - neked milyenek az étkezési, mozgási szokásaid?

2021. júl. 19. 11:39
 7/21 anonim válasza:
55%
Kiről van szó mellesleg? O_o
2021. júl. 19. 11:49
 8/21 anonim ***** válasza:
57%

Azért vagytok egy pár, hogy segítsetek egymásnak, ha baj van.

Most baj van!

Beszélj vele öszintén! Mond el, hogy félted, mond el azt is, hogy 'közönyös lettél'. Persze ne szemrehányóan, hanem higgadtan. Aztán mond el, hogy segíteni fogsz neki, mellette leszel.

Aztán segíts is neki! Menj el vele sétálni, mozogni. Tüntesd el otthonról a cukros üdítöket, rakd tele a fagyasztót cukormentes jégkrémmel.

Valószínüleg van valami mélyeb ok, ami a háttérben húzódik. Lehet, hogy depressziós. Ha így áll a dolog, akkor azzal kell kezdeni valamit elötte.

Egy pár vagytok, felelösek vagytok egymásért!

2021. júl. 19. 12:06
 9/21 anonim válasza:
76%
8.ki se derült az írásból hogy egy pár én még mindig azon rugózok kirl vanszó :D
2021. júl. 19. 12:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
9-es Egy pár Felnőtt párkapcsolatok témakörben 2 naponta panaszkodik a barátnőjére.
2021. júl. 19. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!