Egyszerre kicsit izmosodni és fogyni lehet? Hogyan?
Tudom alap kérdés, de kíváncsi vagyok kinek mi vált be, hogyan is lehet.
Szeretnék fogyni még 10 kilót kb és izmosodni/erősödni.
Lány vagyok, egyáltalán nem az a célom, hogy látványos izmai
legyenek, nem testépítés jelleggel, csak erősödni.
Viszont ugye 10 kilót minimum le szeretnék adni. (legalábbis 10 kiló zsírt)
Lehet a kettőt egyszerre? Tudom az izom is súly és ha több lesz az a mérlegen is látszik.
Lényeg, hogyan tudok egyszerre fogyni, és kis izmot is felszedni? Milyen edzéssel, az étrendet hogyan változtassam sima fogyáshoz képest?
Vagy inkább azután a 10 kiló után gondoljak inkább erre?
165 cm és 67 kiló vagyok
Nagyon köszönöm a segítségeket!
Kiegészítés, 4-es voltam.
Én 130ról lementem 100-ra első körben. Fogyni fogytam súlyzós edzéssel de nem sokat erősödtem. Utána elkezdtem fókuszálni a rekompozícióra, viszont a fogyás drasztikusan lelassult, kb 95-96-ra mentem le, viszont erősödtem, de nem mondanám azt, hogy a belefektetett idővel arányosan. Szóval most lementem 82 kilóra és most emeltem a kalórián és a fehérjén és komolyabban ráfeküdtem az izomépítésre. Célom felmenni 90-re, egy egészséges vázizomzattal. Már most hozom a korábbi számaimat, ráadásul úgy, hogy 15 kilóval könnyebb vagyok. Én ezt így sokkal könnyebbnek találom.
https://www.youtube.com/watch?v=wvBBNI5M_T4
Nézz körbe a csatornáján. Számolja a kalóriát, és mindent eszik.
Nyolcas, sajnálom, de nem tartod magad 5-8 százalék körüli testzsír százalékon és ennyire szárazon éveken át, úgy, hogy pizzákat és süteményeket eszel. De ez teljesen normális. A fickó a testéből él, mindent megtesz, hogy megmaradjon annak a reklámértéke, így beszed ezt-azt. Nincs ezzel probléma, egészen addig, amíg azt nem mondja, hogy neked is lehet ilyen fizikumod, ha pizzát eszel és mittomén, beszeded a myprotein-es kreatint a kupon kódjával. Mert az átverés.
Megnéztem a videóját az "útjáról". Középiskola óta edz, ami ugye a naturál felé viszi a mérleget, viszont elég csak megnézni azt a "három hónap után kockahas" képet, hogy mennyire megváltozott a testkompozíciója. Döbbenetes mennyiségű izmot épített (annak ellenére, hogy azt állítja, hogy veszített, amit a vak is lát, hogy nem igaz), miközben azt állítja, hogy kardiózott. Kardiótól nem fog megjelenni, triplájára nőni a csuklyás izmod három hónap alatt.
De mondom, nincs ezzel baj. A cucc mellett is bele kell rakni a munkát a fizikumodba és keményen meg kell dolgoznod azért, hogy olyan formában maradj. Látszik, hogy évek és több ezer óra edzés van az izomzata és a teste mögött, viszont ahhoz, hogy ilyen szintre told a határaid, kellenek extra dolgok. Én csak azt mondom, hogy neked, mint fogyni vágyó, kezdő egészséges életmódot élő, soha, de soha nem lesz ilyen tested, ha a diétáját és az edzés tervét követed csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!