Fogyás, izmosodás így lehetséges?
Figyelt kérdés
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeptembertől azt tervezem, hogy minden reggel úszni járok 1-2 órát legalább. Sőt azt is tervezem, hogy valami küzdősportot megpróbálok űzni. Viszont étrendemen szokásaimon nem szívesen változtatnék. Enni nem eszem sokat a túlsúlyom oka valószínűleg az, hogy keveset mozgok és elő szokott fordulni, hogy naponta csak kétszer eszek abból is az egyik 6 óra után. Ettől várható olyan eredmény, hogy izmosodom és fogyok valamennyit? Jó lenne leadni olyan 10 kilót. F 20 178/98
2010. aug. 27. 18:23
1/7 anonim válasza:
Ha egyébként sem eszel sokat és emellé elkezdessz rendszeresen sportolni akkor sikerülhet. De a kajánál ne csak a mennyiségre hanem a minőségre, az összetételre is figyelj. Sok zöldség, gyümölcs és fehér húsokat egyél.
2/7 A kérdező kommentje:
És hogy lenne érdemes úszni? Intenzíven, lassan és több ideig? Mellúszás, Gyorsúszás, Hátúszás ( Csak így tudok :D )
2010. aug. 27. 18:39
3/7 anonim válasza:
Az úszás a legjobb sport amit ennyi túlsúllyal tehetsz, nem terheled meg az izületeidet. Minden izmodat megmozgatja, nagyon hatásos, csak gratulálni tudok a választáshoz. Ússzál legalább 1 órát folyamatosan, váltogatva az úszásnemeket, pihentető mellúszás, néha 1-2 hossz gyors, pihenésnek hátúszás. Arra figyelj, hogy a fejedet ne tartsd ki mellúszáskor- nők hibája... Én a 3 nyári hónap alatt 12 kg-ot fogytam így, bár a kajára is odafigyeltem, sok zöldség, gyümölcs, száraz fehér husik. De többet ettem mint szoktam, mégis lement, nem kellett koplalni. Minden másnap tudtam elmenni úszni. Sok sikert hozzá!
4/7 anonim válasza:
Szerintem közepes tempóban jó úszni, de ezt mint laikus mondom csak. A túlsúlyod nem csupán az esti evés miatt van, hanem az étkezések száma miatt is. Napi 2 étkezés nagyon kevés, ha nyakig tömöd is magad, a szervezeted a nap többi részén úgy érezte, hogy éheztetted, így elraktározza a bevitt étel nagy részét. Ez egy védekezés a testedtől. Ha nem fogsz változtatni, természetesen akkor is lesz némi változás, de ha igazán egészségesen szeretnél fogyni, akkor napi 5x kellene enned, a fehérjebevitelt pedig mindenképp meg kell emelned, különben nemcsak zsírból fogsz fogyni, hanem izomból is. S ne a súlyod figyeld, az csalóka lehet, főleg, ha elkezdesz "izmosodni", ugyanis az növelheti a súlyod, közben pedig zsírból veszíthetsz. Ezért jobb a testzsírszázalékot figyelni. Remélem, tudtam segíteni :). [z]
5/7 anonim válasza:
Első vagyok
Az miért baj ha kitartom a fejem mellúszás közben? Nem tudok normálisan levegőt venni úszás közben ezért kitartott fejjel úszok, hogy tehetnék ez ellen?
Bocsi amúgy hogy itt kérdezek ilyet, más kérdésénél.
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy amikor a karoddal húzod akkor kiemeled a fejed azon kívül pediga fejed a vízben van.
2010. aug. 27. 20:39
7/7 anonim válasza:
Jó lesz ez amiket válaszoltak, de azért jó ha eszel egy kis komplex szénhidrátot is és nem sok gyümölcsöt, mert abban cukor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!