Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás, izmosodás így lehetséges?

Fogyás, izmosodás így lehetséges?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeptembertől azt tervezem, hogy minden reggel úszni járok 1-2 órát legalább. Sőt azt is tervezem, hogy valami küzdősportot megpróbálok űzni. Viszont étrendemen szokásaimon nem szívesen változtatnék. Enni nem eszem sokat a túlsúlyom oka valószínűleg az, hogy keveset mozgok és elő szokott fordulni, hogy naponta csak kétszer eszek abból is az egyik 6 óra után. Ettől várható olyan eredmény, hogy izmosodom és fogyok valamennyit? Jó lenne leadni olyan 10 kilót. F 20 178/98

2010. aug. 27. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként sem eszel sokat és emellé elkezdessz rendszeresen sportolni akkor sikerülhet. De a kajánál ne csak a mennyiségre hanem a minőségre, az összetételre is figyelj. Sok zöldség, gyümölcs és fehér húsokat egyél.
2010. aug. 27. 18:35
 2/7 A kérdező kommentje:
És hogy lenne érdemes úszni? Intenzíven, lassan és több ideig? Mellúszás, Gyorsúszás, Hátúszás ( Csak így tudok :D )
2010. aug. 27. 18:39
 3/7 anonim válasza:
100%
Az úszás a legjobb sport amit ennyi túlsúllyal tehetsz, nem terheled meg az izületeidet. Minden izmodat megmozgatja, nagyon hatásos, csak gratulálni tudok a választáshoz. Ússzál legalább 1 órát folyamatosan, váltogatva az úszásnemeket, pihentető mellúszás, néha 1-2 hossz gyors, pihenésnek hátúszás. Arra figyelj, hogy a fejedet ne tartsd ki mellúszáskor- nők hibája... Én a 3 nyári hónap alatt 12 kg-ot fogytam így, bár a kajára is odafigyeltem, sok zöldség, gyümölcs, száraz fehér husik. De többet ettem mint szoktam, mégis lement, nem kellett koplalni. Minden másnap tudtam elmenni úszni. Sok sikert hozzá!
2010. aug. 27. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem közepes tempóban jó úszni, de ezt mint laikus mondom csak. A túlsúlyod nem csupán az esti evés miatt van, hanem az étkezések száma miatt is. Napi 2 étkezés nagyon kevés, ha nyakig tömöd is magad, a szervezeted a nap többi részén úgy érezte, hogy éheztetted, így elraktározza a bevitt étel nagy részét. Ez egy védekezés a testedtől. Ha nem fogsz változtatni, természetesen akkor is lesz némi változás, de ha igazán egészségesen szeretnél fogyni, akkor napi 5x kellene enned, a fehérjebevitelt pedig mindenképp meg kell emelned, különben nemcsak zsírból fogsz fogyni, hanem izomból is. S ne a súlyod figyeld, az csalóka lehet, főleg, ha elkezdesz "izmosodni", ugyanis az növelheti a súlyod, közben pedig zsírból veszíthetsz. Ezért jobb a testzsírszázalékot figyelni. Remélem, tudtam segíteni :). [z]
2010. aug. 27. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Első vagyok

Az miért baj ha kitartom a fejem mellúszás közben? Nem tudok normálisan levegőt venni úszás közben ezért kitartott fejjel úszok, hogy tehetnék ez ellen?

Bocsi amúgy hogy itt kérdezek ilyet, más kérdésénél.

2010. aug. 27. 19:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy amikor a karoddal húzod akkor kiemeled a fejed azon kívül pediga fejed a vízben van.
2010. aug. 27. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó lesz ez amiket válaszoltak, de azért jó ha eszel egy kis komplex szénhidrátot is és nem sok gyümölcsöt, mert abban cukor van.
2010. aug. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!