Valaki magyarázza ezt el mostmár! Zsírégetés v. izmosodás?
16 éves lány vagyok, és kb. 1 hónapja elkezdtem tornázni R Rékára. vissza is kerestem itt az oldalon, de mindig más véleményt láttam, hogy valaki szerint izmodosodunk valaki szerint meg fogyunk. most akkor mi az igazság?????? vagy mindkettő egyszerre?
még 1 kérdésem lenne : ha naponta tornázok rá,és legalább egy blokkját( vagy has v comb v felsőtest...) megcsinálom akkor látványosan mikor lesz meg az eredmény? persze mellette odafigyelek a táplálkozásra is.
nagyon köszönöm akik elmagyarázzák nekem hogy hogy is van ez:)
Mindkettő egyszerre működik, hogy milyen arányban és milyen eredménnyel az nagyrészt genetikai eredetű.
DE van egy jó hírem, ami hihetetlen ugyan viszont működik.
Képzeld el gyakran magadat a kívánt formában (a jövőben, akár konkrét dátummal)és hidd el hogy úgy lesz és úgy lesz.
Megpróbálom úgy hogy mindenki megértse, leegyszerűsítve:
A sportolás hatására az izomzat ERŐSÖDIK.
Nem növekszik és a zsír sem "ég el" és nem folyik ki a füleden.
Ha a sportolással megemelt kalórialeadás nagyobb, mint a kalória bevitel, akkor fogyás következik be, ha több kalóriát viszel be, akkor növekszik az izomzat.
Ilyen egyszerű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!