Milyen dvdt ajánlanátok direkt zsirégetés céljára?
Figyelt kérdés
otthon akarok tornázni már néztem a rubint rékásat, norbisat arra lennék kiváncsi melyik a legjobb a zsírégetésre?2011. okt. 7. 13:44
1/5 anonim válasza:
Bármelyik jó.. Én heti háromszor négyszer csinálom az Alakreformot ( 90perc) meg két nap másfél óra úszás, és elég sokat fogytam :)
2/5 anonim válasza:
dvd.. én ma voltam edzeni, egy ilyen laza kis szórakozás egyszerűen nevetséges. persze csinálhatod..
akkor is étrenden fog múlni a testtömeged, testkompozíciód, de mondjuk egy kemény edzés még segíthetne.
3/5 anonim válasza:
Hát, én nem találtam annyira laza szórakozásnak és nevetségesnek..:S Ne haragudj de nem tudom megállni, hogy ne írjak. Ha ezt csinálja, hát ezt csinálja, minden mozgás többet ér a semminél, nem? Például én sohasem tudtam azt a 90 percest végigcsinálni egybe, mert a felénél már megszakadtam, pedig nem vagyok kövér(173cm/63kg és ebből van bőven izom is). Nem biztos, hogy mindenki konditerembe vágyik vagy mittudomén... én meg kimennék futni, de itt SEHOVA nem lehet elmenni ezen a környéken nyugodtan, max a rendes útra, ahol 5 perc múlva már megállna egy autó melletted. (már megtörtént, és a frász kerülgetett nem egyszer) Szobabiciklim volt, azt is használtam, de szétesett, és nincs pénzünk még egyre. Rendes biciklim sincs. Na meg időm se nagyon ilyenekre, örülök ha fél órát be tudok suvasztani a napirendembe, így is alig tudom tartani a jegyeimet, hogy azért olyan kb 4-esek legyenek..(ami kétségtelenül még így sem a legjobb) Ennyi..
4/5 anonim válasza:
Ja, és a 90 percest nyáron próbáltam csinálni, mert akkor volt rá időm..
5/5 anonim válasza:
ha valaki pusztítani akar megtanulni, akkor harcművészet edzés, ha meg hatékony edzést akar végezni fogyáshoz, akkor küzdősportot csináljon. mert arra való! mert ez hatékony rá, senkit nem érdekel mihez van/nincs kedve, ha kemény edzéssel lehet elérni nagy energiafelhasználást, és ez a cél, ezután a magánvélemények nem számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!