Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon sok a...

Szerintetek is nagyon sok a testtömegem?

Figyelt kérdés

13éves vagyok 162cm és 57kg.

Úgy látom magamon hogy nagyon kövér vagyok,de viszont mások azt mondják hogy nem vagyok eggyáltalán kövér.

Szerintem sok az 57kg.Próbáltam már lefogyni,de nem sikerült még soha.Egyszerűen nem tudok lemondani az édességről.Hiába sportolok rendszeresen(Kézilabda hetente 2-szer 1 óra+minden este felülések),nem sikerül leadnom a plusz kilóimat.52kg szeretnék lenni,azaz 5 kg-ot kéne ladnom,de a testtömegindex szerint elég lenne 3kg.

Szerintetek mit tegyek?

2010. aug. 27. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Uhh...Csoda hogy tudsz járni...

Fogyj le vagy 30 kikót mert ez NAGYON sok...

ISTENEM miért nem lehet megérteni hogy NÖVÉSBEN vagy?

2010. aug. 27. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Kövér biztosan nem lehetsz az arányok alapján. Ráadásul kézilabdázol, a sporttól izmosodik az ember, az izom pedig nehezebb, mint a zsír. Ráadásul növésben is vagy, tehát megvonni dolgokat nem lenne jó ötlet. Persze az édességet nem ártana minimalizálni, elhagyni nem kell. Szerintem felülések helyett fuss fél órákat minden este, többet ér, több kalóriát égetsz, s ha még is van rajtad némi zsír, le is megy :).
2010. aug. 27. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
még valami: ne a súlyt nézd, mint írtam, az izomtól is lehet több a súlyod, azt meg ne akard lefogyni. Inkább testzsírszázalékot kellene mérni. Az megmutatja, van-e rajtad felesleges zsír.
2010. aug. 27. 17:12
 4/9 anonim válasza:
B*sszameg, de bálna vagyok...akkor Te engem kövérnek tartsz? 14,5 éves vagyok 168 cm és 59 kg? Nagyjából ugyanannyi...én kövérnek tartottam magam, de megmondták hogy nem vagyok az. Szerintem te is hidd el hogy nem vagy az. Különben nem mondanák..:)
2010. aug. 27. 17:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Nemrég kezdtem el kézilabdázni úgyhogy nem hiszem hogy sok izom lenne rajtam..hiszen az előtt sem sportoltam szinte eggyáltalán.

Első válaszoló:

Én is TUDOM hogy növésben vagyok,de attól még szeretnék arra odafigyelni hogy ne csak gyarapodjon a súlyom hogy aztán 25 évesen egy túlsúlyos tehén legyek!

2010. aug. 27. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
hagyd el a cukros italokat, igyál ásványvizet ilyen szénsavas csodák helyett és ne nassolj. akkor szépen formálódsz, ahogy nősz. ne koplalj, hamarosan látszani fog a sport eredménye is. tuti, hogy még nőni is fogsz.
2010. aug. 27. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:

ő én 14 éves 169cm 57 kg voltam tavaly

De:

Testtömegindex: 21.7

Percentilis: 75-90 között

A gyermek enyhén túlsúlyos

Amennyiben a magas értéket nem a túlfejlesztett izomzat adja, feltétlenül kezdjen el fogyókúrázni! Fokozottan figyeljen oda napi étrendjének kalória tartalmára és tápanyag-összetételére. Igyekezzen számára zsírszegény, zöldség-, és főzelékfélékben, gyümölcsben gazdag étrendet biztosítani. Ha eddig nem tette, kezdjen el hetente több alkalommal sportolni.

2010. aug. 27. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
ez sok mindentől is függ,én 163 vagyok 67 kg.és nagyon jó alakom van,bármit felvehetek.
2010. aug. 27. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Ma reggel voltam egyik doki ismerősünknél.Megnézte hány centi vagyok,kiderült 164cm a magasságom, és mivel akkkor reggel mérte a súlyom és az előtt nem ettem semmit 55,8kg voltam.Azt mondta hogy ez teljesen átlagos,és ráálított egy ilyen zsírtömeg mérő szerkezetre és az azt állapította meg h 1,5 kg felesleg van rajtam.Szóval nem gondolnám hogy enyhén túlsúlyos lennék,csak egyszerűen nem vagyok sovány,ami állítólag nem gond.Mondjuk valószínűleg le fogok állni az édességezéssel hiszen nem akarok elhízni.

THX a kommenteket!

2010. aug. 28. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!