Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valóban nem lehet lefogyni...

Valóban nem lehet lefogyni kenyérrel az étrendünkben? Újra elhízáshoz vezet? Nekem azt mondták, hogy ha igazán fogyni akarok, el kell hagynom!?

Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Nem, nem muszáj nézegetni a kcal számokat. Már jó ideje annak, hogy életmódot váltottam, ez idő alatt soha nem a kalóriákat számolgattam, hanem a tápanyagarányokat figyeltem( hogy szénhidrátból egyek keveset, zsírból és fehérjéből többet) nekem ezek a fontos szempontok az étrendemben, így érzem jól magam és nem keveset fogytam is. Így is simán le lehet fogyni.

Az első pár héttől eltekintve adminisztrálnom nem kell már mit ettem, aminek nagyon örülök, mert lélekölő volt.

2021. júl. 11. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

De, akkor szerencsés vagy, mert pont kalória deficitben voltál.

Nem azért fogytal, mert kevesebb ch-t vittél be és több fehérjét, hanem mert deficitben voltál.

2021. júl. 11. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
26%

Biztosan tudom, hogy azért fogyok mert így eszem. Nincs más oka.

Mivel volt régebben olyan fogyási kísérletem amiben kevesebb kalória volt mint most, viszont a tápanyagok aránya is más volt. Több szénhidrát, kevesebb zsír és fehérje. Ezzel a kombinációval nem fogytam semmit, pedig 1000 kcallal kevesebbet ettem mint most.

De nem vitatkozom idegenekkel olyasmiről amit én magam megtapasztaltam:). További szép napot, szia!

2021. júl. 11. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

Félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy ezzel nem fogyatsz, de azért van, mert egy A féle kenyér és B féle kenyér kaloriaja is más- más.

Szóval lehet ha te eszel A kenyérből 5 szeletet, az 500 kalória, míg B kenyérből 750 lesz.

Ebből jön az, hogy ha máshogy kezdesz el enni, akkor kalória deficitbe, vagy többletbe kerülhetsz.

De attól még a kalória miatt fogysz, ez lehet 1500 kalroianyi kristálycukor is.

2021. júl. 11. 15:08
 15/15 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Nyilván a mértékletesség a lényeg. Ha sokat eszel hízlal. Én pl nagyon szerettem a kenyeret és nagyon sokat is ettem. Kövér is voltam. Lemondtam róla. Lefogytam. Sokat és gyorsan
2021. júl. 11. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!