Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyfolytában éreztetik velem,...

Egyfolytában éreztetik velem, hogy kövér vagyok (főleg szüleim). Szerintetek?

Figyelt kérdés
178 cm / 85 kg, 23F, nem vagyok izmos.
2010. aug. 27. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
A barátom ugyanezzel a magassággal 100 kiló.
2010. aug. 27. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Kövér?? Ez attól még messze van. A párom is nagyjából ilyen magas, és ekkora a súlya, de messze van a kövértől... Van feneke meg egy pocija, de én így is imádom!!!! Néha erőt vesz magán, nem iszik sört, meg sportol, és csak úgy olvadnak le a kg-k... Én bezzeg még a víztől is hízok... Amúgy a lényeg,hogy ha zavar, akkor adj le pár kg-t, vagy csak próbálj meg egészségesebben élni, és egyből jobban érzed majd magad.
2010. aug. 27. 11:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Előző voltam, persze, mindenkinek egy pocija van, úgy akartam hogy van pocija...
2010. aug. 27. 11:29
 4/10 A kérdező kommentje:
értem én a kifejezést, Kelet Mo-gon mondják így:D
2010. aug. 27. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Mármint mit? A pocit? Én nem onnan vagyok..
2010. aug. 27. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk elkezdhetnél sportolni, mert könnyen elhízol, az tény.

Amúgy ideális testsúly.

[link]

2010. aug. 27. 11:48
 7/10 A kérdező kommentje:
nem. "van egy pocija"
2010. aug. 27. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Régen én sem örültem h a szüleim mondták h "ideje fogyni,ne egyél"...de most már azt kell mondjam örülök neki..mióta lefogytam rájöttem h ha ők nem csinálják ezt talán később veszem észre és akk nehezebb lett volna fogyni:)

17L/ (173cm/62kg-->86ról :S )

2010. aug. 27. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy, de az úgyse számít, mert itt a 80% az anorexiát támogatja...
2010. aug. 28. 00:12
 10/10 anonim válasza:

A magasságodhoz ez egy kicsit sok és nem a kinézet miatt mondom. Én is hasonló cipőben jártam annyi különbséggel, hogy engem nem csesztettek azzal, hogy kövér vagyok. Én 197 cm magas vagyok és majd' egy éve 110 kiló voltam. Ez akkor volt kellemetlen amikor a negyedik emeletre nem tudtam lihegés és fulladás nélkül felmenni, illetve a legkisebb mozgástól is úgy izzadtam, mintha kilómétereket futottam volna. Most 76 kiló vagyok és sokkal jobban érzem magam. És nem a kinézetem miatt kellett lefogynom. Sportolj és mozogj te is, amikor teheted!

19/f

2011. nov. 4. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!