Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől fogyok egyfolytában?

Mitől fogyok egyfolytában?

Figyelt kérdés

Februárban még 60 kiló voltam, elkezdtem mozogni és diétázni, május végére elértem a célomat 54 kiló lettem.

Viszont azóta, akaratom ellenére is fogyok, hiába eszek hízlaló kajákat esetleg többet mint kellene, már az 51 kilót se érem el.

Ez mitől lehet?

2011. júl. 20. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem eszel eleget! Kevés a napi kalória bevital
2011. júl. 20. 11:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Eszek eleget, legalábbis szerintem.

Reggel általában 1-2 szendvics, ebédre tegnap egy tányér gulyáslevest ettem, 4 túrógombócot. Délután ettem egy doboz raffaellot, este 1 doboz májkrémet 2 kiflit meg zöldségeket.

Kb. minden nap ennyit eszek. Ez kevés lenne? Régen ennyitől is híztam.

2011. júl. 20. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Orvos megmondja. Az unokatestvéremnek sajnos ugyanígy derült ki a cukorbetegsége. Fogyókúrázott, majd egyre csak fogyott. Mellette állandóan ivott és pisilt.
2011. júl. 20. 11:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 20. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézesd meg a pajzsmirigyedet (csináltass vérvételt, és vegyék bele a pajzsmirigy vizsgálatot is) Lehetséges, hogy túlműködik a pajzsmirigyed...
2011. júl. 20. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!