Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért divat a fogyózás?

Miért divat a fogyózás?

Figyelt kérdés
Sok csinos nő, vagy egészséges súlyban lévő ember akar fogyózni. Értem, hogy mindenkinek más tetszik, de ha valaki egészséges, és nem lenne kötelező fogynia (mert így már inkább vékonyak lesznek), akkor miért akar fogyni?

2021. júl. 10. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Mert ezt tolja mindenki képébe a média minden létező platformja. Ha felmész facséra, instára, rákeresel mondjuk egy ruhadarabra, vagy csak kisétálsz egy forgalmas helyre, a plakátokról, molinókról is az agyonfotóboltolt, agyonedzett vagy csontra fogyott modellekkel találod magad szemben, amilyen alakot egy átlagember nem tud produkálni. Viszont ez kétséget ébreszt a bizonytalan emberekben (és valljuk be, a legtöbb ember nincs megelégedve magával), úgy érzi hogy hozzájuk képest egy dagadt tehén stb, ezért kétségbeesetten próbál másokra hasonlítani. Aztán amikor belátja hogy ez esélytelen, hagyja a francba az egészet. Pedig nagyon fontos foglalkozni a testünkkel, egészségesen táplálkozni és mozogni, csak ne másokra akarjunk hasonlítani, hanem saját magunknál akarjunk jobbak lenni.
2021. júl. 10. 14:09
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem sokkal nagyonb divat volt a 2000-es évek elején fogyózni.Akkor tényleg mindenki csontsovány volt.Ma már divat valamilyen mentes étrendet követni (a válasz meg az hogy ettől sokan különlegesnek hiszik magukat,de persze van aki valóban allergiás,de annyira nem gyakori az)
2021. júl. 10. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Ha valaki el van hízva, fogyózzon, aláírom. De azt már egyre nehezebben tudom hová tenni, hogy sokkal inkább olyan embereket látok ráfeszülve erre a fogyókúra témára, akiknek inkább hízni kéne tíz kilót ahhoz, hogy egyáltalán rá bírjon valaki izgulni... Nem tudom a miérteket, de nem vagyok odáig a jelenségért.
2021. júl. 10. 15:17
 4/12 anonim válasza:
93%
nem tudom miért lett divat de nem kellene hogy az legyen. rengeteg embernek testképzavara is van mert a csapból is ez folyik.
2021. júl. 10. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Mert nem sok férfinak van gusztusa egy mangalicához.
2021. júl. 10. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Média mondd valamit? Amúgy mióta eszem tudom minden nő fogyózik xD
2021. júl. 10. 16:03
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

5#ös ha megtanultad volna az értelmező olvasást akkor talán megfelelő hozzászólást írnál.

Nem az elhízott emberekről kérdezett

2021. júl. 10. 16:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert még a média is ezt sujkolja bele az emberekbe
2021. júl. 10. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
19 éves vagyok, 50 kg, eddig semmi bajom nem volt magammal. Instagramon csak ismerősöket követek, de mióta bejött a tiktok egyre nagyobb önbizalomhiányom van, csak a hibát látom magamban, irigykedve nézem ott a tökéletes nőket.:/ le is töröltem 1 hete, sokkal jobban érzem magam
2021. júl. 10. 17:10
 10/12 Metionin ***** válasza:
90%
Szerintem nem divat, mindig is sokan fogyóztak. Kérdés, hogy a sima egészséges életmód ide számít-e, mert körülöttem elég sokan összemossák a kettőt és ha valaki mondjuk egészségesen eszik, az egyből fogyózik, pedig nem, csak mondjuk szereti a salátát.
2021. júl. 10. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!