Hány kilónak tippeltek? Milyen az alakom?
Figyelt kérdés
Még 5-6 kg hátra van és 168 cm vagyok. Hájas vagyok még eléggé, sportolok, szépen lassan jön fel az izom, de inkább az érdekelne, hogy milyen alakom van. Én fodított háromszögre tippelek, de bizonytalan vagyok. (96-71-92 a méreteim). Most frissítem a gardróbomat és tudni szeretném, hogy milyen derekú nadrágokat vásároljak, hogy milyen ruhák állnának a legjobban. Köszönöm a segítséget!
2019. aug. 22. 22:23
2/16 anonim válasza:
65 kg
Nem rossz az akod, ha az a pár kiló meglesz szerintem a karcsúbb homokórába fogsz tartozni, vagy fordított háromszögbe, mert nem túl széles a csípőd. Így se vagy "hájas", de pár kg minusz tényleg segíteni fog
5/16 anonim válasza:
Majd azért áruld el végül, mennyi vagy :D!
7/16 anonim válasza:
Sza, én nőként mondom, hogy itt ne nagyon hallgass senkire, mert a válaszolók 90%-ka magányos, elhízott förmedvény :) Én kb. 58 kg-ra tippelek, de szerintem tök jó alakod van, nagyon sokan megirigyelhetnék, szóval csak így tovább és ne hajszold magad bele valami csontkollekcióba, mert már szerintem most tökéletes vagy. Ne adj idegenek véleményére, mert mindig lesz, aki beszól, lehúz, kritizál. Biztos, hogy van olyan ember a környezetedben, vagy az edzőteremben, aki nem elfogult és megmondja, amit gondol. Ne akarj mindenkinek megfelelni, mert az úgysem fog menni. Tökéletes alkat nincs! Az csak a fejekben létezik, mert mindenkinek más a tökéletes!
8/16 anonim válasza:
Vki fentebb jól írta : tipikus úszó alak. Bomba alkatú homokóra sajnos sosem leszel, a kilók pedig számomra sosem voltak fontosak. A forma annál inkább. Súlyzós edzés, és kis időn belül csinos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!