Hány kilónak tippeltek? Milyen az alakom?
Figyelt kérdés
Még 5-6 kg hátra van és 168 cm vagyok. Hájas vagyok még eléggé, sportolok, szépen lassan jön fel az izom, de inkább az érdekelne, hogy milyen alakom van. Én fodított háromszögre tippelek, de bizonytalan vagyok. (96-71-92 a méreteim). Most frissítem a gardróbomat és tudni szeretném, hogy milyen derekú nadrágokat vásároljak, hogy milyen ruhák állnának a legjobban. Köszönöm a segítséget!
2019. aug. 22. 22:23
12/16 anonim válasza:
Fenekedet is mutasd, abból jobban tudunk tippelni
14/16 anonim válasza:
A kamion ponyvák jól állnának neked ;)
15/16 anonim válasza:
Őszinte leszek:
Szerintem egy felnőtt nőnek (vagy 16 év felett), ez teljesen jó alak.
Normális, szép alakod van (nem tudom a kategóriát).
Gyakorlatilag bármilyen ruhát eltudok képzelni rajtad, ezt neked kell látni.
megj.: Itt egyes válaszolók elég furcsák, nem is nagyon látok rajtad zsírt, nem értem, miért kéne neked fogyni, nyilván lehet, de így vagy tökéletes.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Jelenleg 63-64 kg körül mozgok, 68ról indultak, 58 körül van a cél.
2019. aug. 23. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!