Hány órát kell naponta korizni hogy 1 hónap alatt látható legyen változás?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 23:38
11/15 A kérdező kommentje:
akkor ne okoskodj
2010. aug. 26. 23:59
12/15 Prímás Lancelot válasza:
kedves 23:50 nem értem mit okoskodsz, sokan szokták elírni a kérdést. amit én most észre vettem, hogy pl politikában mit keres az, hogy az álcázás mesterévé hogyan válhatna az illető (airsofthoz kéne neki) ...
kedves kérdező.. legyen rajtad egész nap aztán biztosan meglátszik.
13/15 anonim válasza:
Én napi másfél-két órát (iskolában egyet csak :() korizok, és nem vagyok vékony (kövér se). Izmosodni fogsz, És ha egyenesen állsz, a lábad alulról felfelé szépen lassan szélesedik, de szép formája lesz.
Voltam márciusban 59 kg, most 53 vagyok. De télen ugyanúgy eszek, mint most, és mindig meghízok, de nem nagyon zavar.
14/15 anonim válasza:
Ugye tudod, melyik családtagod szokott okoskodni?
15/15 Prímás Lancelot válasza:
14:21
anyám? "csak mikor biciklizik, de akkor is ritka... mivel nem tud biciklizni" ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!