A kalória vagy a makró számít jobban?
Figyelt kérdés
És tudom, hogy ott a kalória bázis stb.
167cm 88kg vagyok.. tudom tudom ne bánts épp rajta vagyok az ügyön, hogy változtassak. 🙂
1700kcal-t vinnék be egy nap tudnék fogyni?
( nagyon új vagyok a kalóriák világában de gondolom feltűnt mikor írtam h 88kg vagyok🥲🤣)
2021. júl. 5. 15:59
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Véletlenül mindenkire félig hasznosat nyomtam nem volt szándékos. Hasznos volt mind!❤️
2021. júl. 6. 07:01
12/14 anonim válasza:
Csak kettőn van félig hasznos, a többi zöld meg piros. :D
13/14 A kérdező kommentje:
Akkor még sem vagyok annyira balf*sz🤷🏻♀️🤣 na de sebaj majd pár hónap múlva karcsúak lesznek az ujjaim és nem nyomkodom félre😆
Ölelés mindőtöknek.
2021. júl. 6. 13:24
14/14 anonim válasza:
A minőségi tápanyag a fontos. És az, hogy ne görcsölj rá teljesen a számolásra. Az elején azért hasznos tud lenni a kalóriabázis és az ehhez hasonló alkalmazások, ameg meg nem tanulod mit hogyan. Utána meg már erzesbol is tudni fogod. És ha tudsz próbálj meg sportolni is mellette, az is sokat számít :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!