Fogyni szeretnék és már unom a folytonos ugrálást videókra ezért úgy döntöttem hogy kipróbálni új dolgokat. úszás és edzőterem volt a gondolatom, de sokan azt mondták hogy az edzőterembe nem fogok fogyni hanem izmosodok majd.?
Figyelt kérdés
ezért úgy gondoltam akkor kipróbálom helyette a futást. persze nem szó szerint ezektől várom a fogyást, hanem ez csak egy kis ráadásnak gondoltam a jó étkezés mellé. a futás mennyire lenne reális nekem ha én kb 165cm, 80kg vagyok és lány?2021. jún. 28. 14:21
11/11 anonim válasza:
Én is erről a súlyról indultam, amikor elkezdtem fogyózni, bár én a kajára figyeltem inkább, és sétáltam mellette, görkoriztam, bicikliztem. Futni nem szeretek. :D Nekem a kalóriabázis nevű alkalmazás segített, kb 1500kcalos keretem volt, ha mozogtam, akkor azt is felírtam, és annyival többet ehettem. Ja és arra is figyeltem, hogy mit eszek. Tésztából nagyon gyorsan megvan az 1500kcal, salátából, zöldségekből, gyümölcsből, sovány húsokból nem. Így éhes sem voltam. Voltak persze csalónapjaim, ha buliztam vagy valami családi dolog volt, ezek kellenek is, mert különben a mentális éhség csinál ki. Most 68 kilónál tartok, 165 centihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!