Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az oka annak ha valaki sok...

Mi az oka annak ha valaki sok ch mellett nem tud hatékonyan fogyni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 19:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Úgy egyél ahogy jobban érzed magad, és fogyni is tudsz, ha az a célod. Havi 2 kg az egy teljesen egészséges, jó fogyás. Semmi szükség rá hogy siettesd. Nem valami egészséges gyorsan fogyni. + A bőrödnek is jobb ha nem sieted el.
2021. jún. 28. 01:23
 12/28 anonim ***** válasza:

Ekkora felesleggel tuti hogy baj van az inzulinoddal. Emiatt magas szénhidráttal nem fogsz fogyni.

Nekem sokkal kisebb túlsúllyal,enyhe IR-el, szénhidrátokat tartalmazó diétával nem indult meg a fogyás, hiába ettem deficitben.

Aztán elkezdtem 100-160g közötti CH diétázni, és ezek 98%ban lassú szénhidrátok voltak. Semmi cukor meg ilyesmi. Hozzá sok fehérje, zsiradék (telítetlen), és 1800kalóriával is fogytam.

2021. jún. 28. 08:08
 13/28 anonim ***** válasza:
40%
Na, megérkezett az "inzulin hizlal" elmélet, már hiányzott a másik szénhidrátos kérdésnél. Kár, hogy ennyi időt szán rá valaki, hogy tudományosnak hangzó, hosszú választ írjon le, aminek a negyede nettó marhaság, a következtetése pedig totál fals, de mivel akinek elmeséli, annak fogalma sincs, és egyébként is ilyen felmentő válaszra várt, hogy "nem a te hibád, hanem a csúnya szénhidráté+, az rögtön bekajálja és megy a rossz irányba. Kérdező, ha van egy kis magadhoz való eszed, annak ellenére, hogy ez a válasz csúnyán le lesz pontozva, nézz saját magad alaposan utána ezeknek (alaposan, mármint több szemszögből, sok olyat fogsz találni, amit itt leírtak, de olvasd el azokat az - egyébként tudományos alapokon nyugvó - következtetéseket, amik ezeket az állításokat cáfolják, és kérlek döntsd el magadtól, hogy mi a jó neked, ne a gyakorikérdések random emberei (magamat beleértve) alapján dönts.
2021. jún. 28. 08:51
 14/28 anonim ***** válasza:
43%
Márpedig de, az inzulinnak van ilyen hatása. De nekem aztán tökmindegy elhiszed-e, én 168 centis, 55kilós, izmos nő vagyok, de gondolom telesz.rt búvárruhaként is boldog lehetsz :)
2021. jún. 28. 14:09
 15/28 anonim ***** válasza:
40%

14. Igen, egy kis ideig, és nem úgy, ahogy itt le lett írva (ennyi erővel tárgyalhatnánk a fehérje hasonló hatását részletekbe menően).

Mekkora élmény lehet neked amúgy, hogy azt se tudod kivel beszélsz, de azért megpróbálod az (általad elképzelt vagy inkább remélt) kinézete alapján sértegetni (el kell hogy keserítselek, nagyon mellélőttél).

De ez aztán az eszmecsere és az érvelés, gratulálok - nevetgélj tovább az elképzelt kinézetemen, én majd az írásodban tanúsított értelmi szinteden mosolygok.

2021. jún. 28. 14:22
 16/28 A kérdező kommentje:
Eddig arra jutottam hogy éhgyomorra ideális kardiozni mert annak a ch érzékenységre ideális hatása van.
2021. jún. 28. 14:28
 17/28 anonim ***** válasza:
Jól van én meg teszek rá, te kötöttél belém észlény :D a kutya nem foglalkozott veled, amíg el nem kezdtél szúrkálódni. Úgy bírom a magadfajtákat, először támad, aztán ha visszaszólnak megpróbálja bizonyítani saját intelligens mivoltát :DD röhej
2021. jún. 28. 14:31
 18/28 anonim ***** válasza:
kérdezőnek meg: teljesen éhgyomorra semmiképp ne kardiózz, egy kevés kaja kell előtte 1 órával! fontos, nehogy összeess. Szignifikánsan nem érsz el jobb eredményt éhgyomri kardióval.
2021. jún. 28. 14:32
 19/28 anonim ***** válasza:
59%

17. nem beléd kötöttem, csak elmondtam a kérdezőnek, hogy nem kell elhinni, amit leírtál (mert nem igaz ilyen formában). Ez nem belédkötés, hanem helyreigazítás, de még az sem, mert csak elmondtam, hogy nézzen utána maga jobban. Erre te meg megsértődtél, erről nem tehetek. Ez a magadfajtázás is érdekes, meg hogy visszaszólásról beszélsz - ezenkívül meg semmit nem kívántam bizonyítani, csak azt mondtam, hogy nem egy nagy érv "teleszart búvárruháról" beszélni normális érvelés helyett. De te annyira hiszel az elméletedben, hogy szerinted aki nem azt követi, az egy teleszart búvárruha - mivel nincsen így (az esetek többségében sőt) innen is látszik, hogy nincs igazad. De mindenki nézzen utána (csak kicsit alaposabban).

Az viszont teljesen igaz, hogy felesleges az embernek éhgyomros kardióval sanyargatnia magát, ez is csak trendi lett, de bizonyos kutatások egyenesen arra utalnak, hogy ugyan az éhgyomor miatt szívesebben éget abban a pillanatban zsírt a szervezet, később a nap folyamán inkább a szénhidrátra támaszkodik, szóval még rosszabb is lehet, mintha ettünk volna.

2021. jún. 28. 14:41
 20/28 A kérdező kommentje:

Én szívem szerint nagyrészt teljes értékű növényeket fogyasztanék. Akkor a ch is ugye magasabb.

Én nem bírom a zsíros húst, tojást minden nap, és a tejtermékekkel pedig elvi gondjaim vannak (nincsenek benne tápanyagok).

+ nem akarom szétcseszni az érrendszerem ketogen jellegű étrenddel...

2021. jún. 28. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!