Nagyon sokat ettem ma. De mit csinálhatnék!?
Imádok enni,és nagyon jó étvágyam van,persze nem zabálok,próbálok odafigyelni,hogy mit eszem,de ma nagyon sokat ettem:(
Reggeli:1 db csokis csiga,2 szelet rozsos kenyér(toast),joghurtos vajjal,csirkemell sonkával,paprikával,1 csésze tejeskávé,sima házi tehéntejből,cukor nélkül.
Délelőtt ettem még 1 db banánt,és 2 db banános-csokis muffint.
Ebéd:1 kisebb tányér csirkemell csíkokra vágva,1 szem paradicsommal,és paprikával,utána még ettem 3 db muffint:(
Tudom,hogy ez nagyon sok,ráadásul nem is egészséges,de én nem tudok koplalni.Egyébként 10 kg-t kéne leadnom.Mit mozogjak,hogy leadjam a mai kaját?
16/L
Amigonak pedig igaza van,sajnálom...ez nem bunkóság,hanem az igazság:szemetet eszel,és túl sokat.valakinek meg kell mondania,h így lefogyni sose fog,és h életmódot kéne váltania.akaraterő kell!anélkül ilyen maradsz, ennyi.de amennyiben elfogadod magad úgy, ahogy vagy,akkor jólvan,de ne csodálkozz,h nem olyan az alakod amilyenre vágysz.ráadásul a későbbiekben ez nemcsak az alakod,de egészséged rovására is megy:) valamit valamiért...
Ja és az élet,vagy 1 nap nem az evésből áll!sportolnál inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!