Más is van így rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy bárhonnan felismerik az édesítőszer kellemetlen ízét és hogy mennyire nem szeretik, én viszont épp hogy az édesítőszer ízét jobban szeretem mint a cukorét, más is van így vele, vagy nekem nagyon fura az ízlésem?2021. jún. 25. 22:24
1/4 anonim válasza:
Én az elején azért nem használtam édesítőszert semmibe ( kávé/tea sem) mert féltem, hogy rossz íze lesz. Aztán először kávéba raktam és nem volt fura utána másba is használtam. Szerintem nincs nagy különbség, legalábbis nekem, nem érzem, hogy emiatt más íze lenne valaminek.
Mint ahogy cukrot se nagyon, azért ezt se enném magába, úgy borzalmas lehet :DD
3/4 anonim válasza:
Az attól függ milyen.
Szerintem a stevia- nak pl borzalmas mellékíze van, azt nem tudom elviselni. Xilittel, eritrittel, egyebekkel nincs bajom.
4/4 anonim válasza:
Egyszer megkóstoltam a steviát magában... kíváncsi voltam... nem érte meg xD. Fél óráig nem bírtam megszabadulni az ízétől, de legalább a napi folyadékbevitel tutira megvolt :). Magában nyilván más, így nem mérvadó a válaszom, a többit pedig nem ismerem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!