Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételt+sportot ajánlotok...

Milyen ételt+sportot ajánlotok hogy leadjak 2,5 kg-ot kb, max egy hét alatt?

Figyelt kérdés

A meleg miatt egyszerre 20-25 perc kardiot bírok ki, eddig úgy fogytam, hogy csirkét, joghurtot, gyümölcsöt, zöldséget, tojást, rizst(puffasztott, főtt), gyümölcs/müzliszeleteket, tk zsemlét ettem

Csak vizet, citromos vizet, gyömbér és zöld teát ittam

Gondoltam arra hogy csak joghurtot/csak gyümölcs és zöldséget ennek napi 3x 5-6 napig

57,50 kg vagyok, 168 cm lány, 55-54 szeretnék lenni, az a célom amióta elkezdtem

A kiindulási súlyom 74 kg volt sajnos 163 cmhez kb, ez két éve volt, leadtam 3-4 hónap alatt 14, majd 13 kilót így lettem 47 kg (beteg is lettem, evés+testképzavar) majd persze a gyors fogyás után hirtelen tunkolni kezdték az ételt és az étvágyam is eléggé megjött 1 hónappal ezután így vissza is híztam 66 kgra, ebből sikerült pár hónap alatt, egészségesen 57,50 kgra fogyni.

2021. jún. 25. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Te még mindig evészavaros vagy. 2.5 kg a mérlegen kívül sehol nem látszana, miért akarod lekoplalni egy hét alatt? Hogy megint visszaess? Ha tudsz egészségesen fogyni, akkor miért nem úgy csinálod? A súlyoddal szerintem az égvilágon semmi baj nincs.
2021. jún. 25. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy
2021. jún. 25. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Időszakos böjt, a joghurt, puffasztott cuccok nem Diétásak
2021. jún. 25. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
6%
Zsemle sem jo, hiába teljes kiorles
2021. jún. 25. 21:08
 5/7 bbenjoe válasza:
0%
Este 18 óra után már ne egyél semmit, mert azt már aligha dolgozod le.
2021. jún. 25. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Semmilyet! Beszélj a szüleiddel, és pszichológus segítsége kell még évekig.
2021. jún. 25. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
25%

Evéssel meg sporttal ezt nem lehet. De pl. ha levágnád az egyik karod vagy lábad. Vagy egy súlyos, életveszélyes kiszáradással is talán tudnád hozni a felét a célnak. Baleset, vérveszteség, talán 1-2 liternyit még túl lehet élni, de végülis ha elvérzel, a koporsóban már a kívánt súlyt fogod nyomni. Ezekhez nem is kell egy hét, csak pár óra vagy perc.

Egészséges mód nincs rá, meg maradandó sem (jó, a kar levágása maradandó).

2021. jún. 25. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!