Milyen ételt+sportot ajánlotok hogy leadjak 2,5 kg-ot kb, max egy hét alatt?
A meleg miatt egyszerre 20-25 perc kardiot bírok ki, eddig úgy fogytam, hogy csirkét, joghurtot, gyümölcsöt, zöldséget, tojást, rizst(puffasztott, főtt), gyümölcs/müzliszeleteket, tk zsemlét ettem
Csak vizet, citromos vizet, gyömbér és zöld teát ittam
Gondoltam arra hogy csak joghurtot/csak gyümölcs és zöldséget ennek napi 3x 5-6 napig
57,50 kg vagyok, 168 cm lány, 55-54 szeretnék lenni, az a célom amióta elkezdtem
A kiindulási súlyom 74 kg volt sajnos 163 cmhez kb, ez két éve volt, leadtam 3-4 hónap alatt 14, majd 13 kilót így lettem 47 kg (beteg is lettem, evés+testképzavar) majd persze a gyors fogyás után hirtelen tunkolni kezdték az ételt és az étvágyam is eléggé megjött 1 hónappal ezután így vissza is híztam 66 kgra, ebből sikerült pár hónap alatt, egészségesen 57,50 kgra fogyni.
Evéssel meg sporttal ezt nem lehet. De pl. ha levágnád az egyik karod vagy lábad. Vagy egy súlyos, életveszélyes kiszáradással is talán tudnád hozni a felét a célnak. Baleset, vérveszteség, talán 1-2 liternyit még túl lehet élni, de végülis ha elvérzel, a koporsóban már a kívánt súlyt fogod nyomni. Ezekhez nem is kell egy hét, csak pár óra vagy perc.
Egészséges mód nincs rá, meg maradandó sem (jó, a kar levágása maradandó).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!