Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miota fogyokurazol? Sikerult...

Miota fogyokurazol? Sikerult elerned azt amit akartal?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és ki hogyan csinálta?
2010. aug. 29. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok,július elsején kezdtem jobban odafigyelni a táplálkozásra.Azóta nem eszek kenyeret, édességet,cukros és zsíros ételeket.Sajnáos sportolni nem igazán sportolok.Párszor próbáltam futni,de az nem nekem való.Úszni jártam helyette.

Amikor elkezdtem 73 és fél kiló voltam,most pedig 68.

2010. aug. 29. 11:03
 13/14 anonim válasza:
Én is július eleje óta csinálom, 7,5 kg ment le. De szeretnék januárig még 7-et. én úgy csináltam, hogy kiiktattam a cukros,zsíros dolgokat étrendbemből. Minden mást eszek, csak sokkal kisebb mértékben. De nálam szerintem inkább az segítette elő a célt, hogy rengeteget mozgok napi szinten. Ami 1,5 órát jelent, de van mikor már az sem elég.De annyira megszerettem:)
2010. aug. 29. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán álltam a mérlegre, nem is akarok egy jó darabig. 70kg-ról indultam. Nem kilók érdekelnek, hanem a centik. :)
2010. aug. 29. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!