Miota fogyokurazol? Sikerult elerned azt amit akartal?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 09:59
12/14 anonim válasza:
14 éves vagyok,július elsején kezdtem jobban odafigyelni a táplálkozásra.Azóta nem eszek kenyeret, édességet,cukros és zsíros ételeket.Sajnáos sportolni nem igazán sportolok.Párszor próbáltam futni,de az nem nekem való.Úszni jártam helyette.
Amikor elkezdtem 73 és fél kiló voltam,most pedig 68.
13/14 anonim válasza:
Én is július eleje óta csinálom, 7,5 kg ment le. De szeretnék januárig még 7-et. én úgy csináltam, hogy kiiktattam a cukros,zsíros dolgokat étrendbemből. Minden mást eszek, csak sokkal kisebb mértékben. De nálam szerintem inkább az segítette elő a célt, hogy rengeteget mozgok napi szinten. Ami 1,5 órát jelent, de van mikor már az sem elég.De annyira megszerettem:)
14/14 anonim válasza:
Nem igazán álltam a mérlegre, nem is akarok egy jó darabig. 70kg-ról indultam. Nem kilók érdekelnek, hanem a centik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!