Mi az, ami a végső lökést adta, hogy végre elkezd az évek óta halogatott fogyókúrát?
Azt hittem valami 90 kiló vagyok, ráérek még fogyni hisz mindig volt valami jó kifogásom. 170 centihez. Majd volt egy éves mérés ahol kijött a 97 kiló. Azt hittem elsírom magam mikor megláttam, hogy ilyen közel vagyok a háromszámjegyhez...
Na ott akkor elkezdtem, mindennek utána olvastam és jelenleg 81 vagyok, ami korántsem tökéletes, de már jobb mint ami volt.
Tavaly júniusban már 3 hónapja, március óta otthon voltam a lezárások miatt és az exemmel is haldoklott a kapcsolatunk. Eszembe jutott hogy hiányzik a mozgás az életemből, régen futottam és egy folyamatos diszkormfortérzés volt a testemben, hogy nem mozgok eleget. Elkezdtem futni. De tavaly nyáron ezzel párhuzamosan mai napig nem tudom miért, de osszeszűkült a gyomrom. Nagyon kevés ételt tudtam enni egyszerre. Nyilván ez a két dolog megtette a hatását.
Nem terveztem meg tudatosan, de elkezdtem fogyni. Miután egy ideje látványos volt a változás, hivatalosan is elköteleződtem a fogyás mellett. Lassan haladok, de nem hajt a tatár és ez a legeredményesebb fogyásom mind mennyiségben, mind időben. El sem hiszem hogy egy éve már. Előtte nem tudtam kitartani így, pedig e körül forgott az egész tinikorom.
75kg-al kezdtem most 61/60kg vagyok, most is csinos vagyok, de az 56kg-ot el szeretném érni. Szerintem szeptemberre, októberre meglesz.
És a legjobb, hogy egy fantasztikus férfit sikerült kifogni az "új énemmel".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!