Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az a bizonyos kalória...

Mi az a bizonyos kalória amitől fogyni tudnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Utána olvastam a hazipatika oldalán, és ott kiírta, hogy a magassagomhoz, testsulyomhou mérten egy nap a szervezetem átlagosan 2700kaloriat eget el. Én naponta kb 1900-2100Kaloriat viszek be, és esténként elmegyek egy nagy sétára, amivel +1000kaloriat egetek el. Így ha minden igaz, körülbelül 2x többet egetek, mint viszek be. De ennek ellenére meg se fogyok. Mitől lehet ez? Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2021. jún. 19. 18:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerű a dolog:

Aki kalóriahiányos állapotban van, az fogyni fog, aki pedig nincs abban az nem fog fogyni.

Te mivel nem fogsz, ezért több mint valószínű, hogy nem vagy kalóriadeficitben. Valamit nagyon elszámolsz kajával.

De nem értem amúgy.. :D

Írtad, hogy 2 hónapja nem fogysz ezzel a módszerrel, akkor miért nem váltasz? Ha eddig nem fogytál tőle akkor a későbbikben sem fogsz.

1900-2100 kalóriát eszel, és mivel írtad, hogy nem fogysz, ezért a 1900-2100 kalória a súlytartásodhoz elég.

Megoldás:

Csökkentsd a kalóriádat addig, ameddig nem fogysz. Nem nagy tudomány erre rájönni.

Illetve, kalóriákkal kapcsolatban még: Lehet, hogy ténylegesen 1900-2100 kalóriával te tényleg fogynál, ha valóban annyit vinnél be. Kalóriát számolni pontosan NEM lehet, bőven lehet, hogy 2 hónapja folyamatosan elszámolsz 300-400 kalóriákat és emiatt nem fogysz.

2021. jún. 21. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!