4 hét és esküvőm lesz, későn kapcsoltam, hogy hahó nincs meg a legjobb formám..😂 Van ilyen sos diéta hogy a lehető legjobb formámba legyen? Mit alkalmazhatok?
175 centi, 66 kg
Mellbőség:103 cm
Derékbőség:68cm
Csípőbőség:87 cm
25 éves vagyok
Nem igazán sportolok. Itthon szoktam videokra mozogni
A 36-os csak vicc. xd
Nincs olyan, hogy 2 hét alatt 5 kiló. Egy kg zsír leadása az olyan 7000 kalória. 5kg=35000. E szerint te 14 nap alatt 35000 kalória mínuszt értél el, ami napi 2500. Mivel egy átlag ember 2000 kalóriát éget (beleszámolva az aktivitást), így ehhez az eredményhez nem szabadna enni semmit és mellé napi 500 kalóriányit kéne sportolni plusszba az átlagtól. Ez életveszélyes, sőt idővel halálos.
Ha volt benne víz is, elég látványos volt.:D 59rol 54re fogytam le (160cm), es felevig tartottam, szoval egész nyáron plusz ősszel, aztán jött a tél.. Nekem osztalytalalkozo miatt volt motiváció, és nem túlzok, amit vettem nadrágot, 2 het mulva mar nem tudtam hordani mert hülyén állt rajtam, gyurodott a térdnel és esett le derékban.
De nézzétek meg a kommenteket, rengetegen fogynak le ezzel a diétával borzasztó gyorsan. Egyszerűen csak működik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!