Hogyan lehet úgy lefogyni nőként, hogy nem akar valaki kívánatosnak kinézni?
Nem ezen múlik, 110 kilósan is van párom. Ráadásul egy sportos pasi.
Ezzel szerintem is érdemes lenne felkeresni egy pszichológust mert itt nem a kilókkal van a probléma, sokkal mélyebben gyökerező lelki bajról van szó ha valaki azért hízott meg hogy ne legyen vonzó a férfiaknak.
Ahogy írták, mindenkinek más alak jön be, vannak akiknek pont a túlsúlyosak. Mondják hogy nem a ruha teszi az embert, de ebben az esetben mégis. A férfi nőt akar, aki nőnek is néz ki. Ha pasisan öltözöl, elkerülheted a férfiak figyelmét.
Nekem pl.nem a kívánatosság volt a fő szempont, hanem az, hogy nem akarom a túlsúly miatt 15 év múlva feldobni a talpam. A férjemnek tetszettem úgy is, hog, 63 kiló voltam a 155 centimhez, más férfi véleménye meg őszintén nem érdekel.
Most 55 kiló vagyok, ez már az egészséges tartomány. Valószínű, hogy vékonyabban többem utánam fordulnának az utcán, de ez nem szempont, nekem így most tökéletes.
Kérdező, ez esetben a problémád inkább pszichológiai jellegű.
Gyerekkorodban valószínűleg ért valamilyen hatás, ami miatt kvázi "páncélt" növesztettél a tested köré, mert félsz a szexualitástól.
Egy jó pszichológus, aki segít ezt előszedni és rendbetenni többet tud neked segíteni, mint mi itt, ezen az anonim fórumon. Nem élhetsz le úgy egy életet, hogy bujkálsz valami elől, miközben a szervezeted működését szándékosan nehezíted ennek érdekében. A túlsúly nagyon sok egészségügyi kockázattal jár, szóval hosszútávon nem lehet opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!