Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet úgy lefogyni...

Hogyan lehet úgy lefogyni nőként, hogy nem akar valaki kívánatosnak kinézni?

Figyelt kérdés
Sokak számára a túlsúllyal nem rendelkezőek az esztétikusak,nem pedig azok, akik túlsúlyosak. Viszont mi a helyzet, amikor valaki talán azért is rendelkezik többletsúllyal, mert nem akar nőként gondolni magára?
2021. jún. 10. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem a testsúly teszi a nőt nővé. Lehetsz te 35 kilósan is női testbe zárt férfi.
2021. jún. 10. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Eléggé értelmetlen lenne, ha valaki ezért lenne duci. Nem mindenki a vékony nőket tartja vonzónak, van aki a kicsit teltet, megint más a nagyon husit szereti. Ha ilyen gondok vannak akkor érdemesebb lenne pszichológust keresni aki tud segíteni.
2021. jún. 10. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
én értem mire gondolsz. de azt nem tudod eldönteni mások helyett, hogyan nézznek rád, mit gondoljanak rólad. befolyásolni tudod, pl ruhákkal, de végülis az dönti el, mit lát, aki rádnéz.
2021. jún. 10. 15:41
 4/8 anonim válasza:
91%
Sokak szerint meg pont az a nőies, akin van mit fogni, akin van zsír itt-ott, és aki deszka, az a pasis. Ezért szándékosan ducinak lenni butaság.
2021. jún. 10. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Öltözködésen is sok múlik
2021. jún. 10. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem ezen múlik, 110 kilósan is van párom. Ráadásul egy sportos pasi.

Ezzel szerintem is érdemes lenne felkeresni egy pszichológust mert itt nem a kilókkal van a probléma, sokkal mélyebben gyökerező lelki bajról van szó ha valaki azért hízott meg hogy ne legyen vonzó a férfiaknak.

Ahogy írták, mindenkinek más alak jön be, vannak akiknek pont a túlsúlyosak. Mondják hogy nem a ruha teszi az embert, de ebben az esetben mégis. A férfi nőt akar, aki nőnek is néz ki. Ha pasisan öltözöl, elkerülheted a férfiak figyelmét.

2021. jún. 10. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Nekem pl.nem a kívánatosság volt a fő szempont, hanem az, hogy nem akarom a túlsúly miatt 15 év múlva feldobni a talpam. A férjemnek tetszettem úgy is, hog, 63 kiló voltam a 155 centimhez, más férfi véleménye meg őszintén nem érdekel.

Most 55 kiló vagyok, ez már az egészséges tartomány. Valószínű, hogy vékonyabban többem utánam fordulnának az utcán, de ez nem szempont, nekem így most tökéletes.

2021. jún. 10. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, ez esetben a problémád inkább pszichológiai jellegű.

Gyerekkorodban valószínűleg ért valamilyen hatás, ami miatt kvázi "páncélt" növesztettél a tested köré, mert félsz a szexualitástól.

Egy jó pszichológus, aki segít ezt előszedni és rendbetenni többet tud neked segíteni, mint mi itt, ezen az anonim fórumon. Nem élhetsz le úgy egy életet, hogy bujkálsz valami elől, miközben a szervezeted működését szándékosan nehezíted ennek érdekében. A túlsúly nagyon sok egészségügyi kockázattal jár, szóval hosszútávon nem lehet opció.

2021. jún. 12. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!