Hát majdnem 20 eve, az internet hajnalán nagyon elterejdtek az agyatlan diéták. Gyerek is voltam, szoval akkor még ralatasom sem volt a arra, hogy hogyan lehet ezt jól csinalni.
Kiprobaltam egy 13 napos diétát, ami 13 kilót ígért. Én hülye! Lement ugyan 7 kilo, de egyszer például elajultam, illetve majdnem a duplaja jött vissza.
Ha fogyni akarsz, ajanlom az Intenset nevű oldalt es fb csoportot, ingyenes alap étrend, es edzésterv kb fel évre. A start 12 hetes, otthon végezhető, eszközmentes. Az étrendet között van fizetős is, en egyet vettem közösen a párommal, 7000 ft volt, de 100 étel van benne. De előtte az ingyenessel fogytunk, akkor edzés nélkül, és úgy is sok ment le.
Írjak h a Táplálékkiegeszitok is fontosak, valóban, de nem az elején. Ha nem költesz rá is fogyni fogsz. Később beillesztheted. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!