Le tudok fogyni csak mozgással?
Az elmúlt egy évben elég sok plusz feljött rám. Mindig vékony voltam bármit ettem, de a home office miatt gondolom, felszedtem kb 16kg-ot.
Nagyon szeretek enni, sokat főzök mindenféle ételt, és mindig is édesszájú voltam, így
nagyon kínszenvedés lenne az étrendben változtatni.
Szóval az a kérdésem, hogy ha nekiállok minden nap mozogni, fél-1 óra séta, plusz otthoni kb 20-30 perc edzéssel le tudok-e fogyni?
Mozogni nagyobb kedvem van, mint keveset/mást enni.
Ha csak mozogsz és mellette ugyan úgy étkezel, amellett, hogy a gyomrod még mindig egy kitágult állapotban lesz, energiád is kevesebb lesz, mivel elhasználod nem szokásos módon, így még éhesebb leszel. Ha eddig hozzászoktattad az agyad, hogy az a jóllakottság, elég evés érzése, hogy folyamatosan feszül a gyomrod az ételtől, akkor ezt fogja követelni, nem fogsz tudni fogyni.
Nem egyből koplalni kell. Szépen lassan csökkented az adagokat, hogy észre vegye az agyad, hogy nem kell mindig kipukkadnod, ha megvannak a megfelelő tápanyagok, megfelelő mennyiségben, akkor is működsz. Az evés függéséről való leszokás is olyan, mint az alkohol vagy a drog. Azonnal elvonni nem lehet, mert rosszul leszel. Sajnos a fogyás nagyobb arányban étkezésen múlik, mint mozgáson.
Lehetséges csak mozgással is fogyni, viszont az más kérdés, hogy kivitelezni is tudnád-e. Nem lenne erőd annyit mozogni, időd se, meg ugye sokszor egészségtelenül sokat kellene.
Egy óra séta és harminc perc torna nem éget olyan sokat.
Minden attol fugg hogy hogyan etkezel.
Nem muszaj mozogni.
Ha rossz dietat kovetsz (ha kovetsz) es mellette futsz haromszor korbe a margitszigeten meg aztan mesz triatlonozni edzeni, de szabadidodben rendelsz 3 pizzat meg szetcsokizod magad meg zsiros kajakat eszel, meg lehet hogy hizni is fogsz.
De peldaul ha nem mozogsz semmit, hanem egy nagyon strict dietat kovetsz akkor akar 1 honap alatt le lehet adni igeny szereny kilokat.
"Muszáj mozogni mindenképp. Az,hogy te diétázol az nem fog működni,csak egy rövid ideig.Úgy sem bírod hosszabb távon"
Ahogy irtam, dietatol fugg.
Es ha fogyni akarsz akkor muszaj hosszu tavon elkotelezned magad. Azt hittem ez ilyen alap amit nem kell leirnom.
Es ahogy irtam, mozogni jo, segithet, de nem szukseges. Utalva az elozo kommentemben leirt peldara. Es sokszor van olyan hogy nem fer bele az idobe a rendszeres mozgas, mert pl pihennenk, parunkkal lennek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!