Milyen otthoni mozgással tudnék fogyni 8-10 kg? (lényeg lent)
Sziasztok!
Nem eszek sokat,napi 2-3 alkalommal,így nem is értem hogyan híztam így meg,hason,combon lett sok + kg.A hasam lett nagyon durva.
Napi 5 ször tornáztam otthon ilyen 8 és 10 perces fitnesz videókat összeválogatva 35-40 perceket,de 2 kg ha lement.Így mára már csak 3-szor tornázok.
Tudtok olyan videót vagy mozgást ajánlani ami valóban eredményt hozna.Így nagyon rosszul érzem magam a bőrömbe.
Nem a mozgás a lényeg. Nyilván az egy egészséges dolog, és segíti a fogyást, a formásodást.
De szinte minden az étkezésen múlik. Az, hogy "nem eszel sokat", nem jelent semmit. Szedd rendbe az étkezésed, állíts össze magadnak vagy tölts le a netről egy 1500 kalóriás étrendet. Ezzel kezdetben szerintem fogyni fogsz. Ha havonta kb. 2 kg-ot fogysz, az normális. Ne méregesd magad naponta, hetente egyszer is elég.
Köszönöm.Az állandó rágózás árthat?Rossz szokásom és sajna tele vagyok gázokkal,tehát biztos hogy az emésztésen változtatnom kell.
Ha valaki hasznos otthon végezhető mozgást tud belinkelni azt is megköszönöm.
Az első hülyeséget ír.
Sporttal nagyon is oda lehet vágni a kilóknak.
Elipszis tréner, én azt javasolom.
Én azzal fogytam heti egy kilót, napknta toltam fél órát.
Enni ugyan úgy ettem.
Bármivel.
Én szerintem segít a mozgás, mert jobban esik fogyásnál, mint az hogy kevesebbet eszel.
De teljesen mindegy hogy mit mozogsz, mit eszel csak legyél kcal mínuszban ez a lényeg.
Nyilván szoktuk mondani hogy mindkettő kell a fogyáshoz, de elméletileg attól fogysz, ha kcal mínuszban vagy.
Az a lényeg hogy az izmaid is használd, tehát valamit kell mozognod, mert különben izomból fogsz fogyni asszem azért mert abból többet nyer a szervezet de ezt nem tudom.
Ha van kérdésed írj
Ugralokotel, hullahopp karika, kisebb súlyok is jók lehetnek. +futás esetleg, ahhoz sem kell terembe menni
+a kajára tényleg nagyon figyelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!